Milyen színű pulóverek mennek ehhez a kabáthoz?
Ilyen kabátot vettem fekete és szürke pulcsi jól néz ki vele.
Milyen szín menne még hozzá és mi nem? Farmere is vonatkozna a kérdésem

A feketèhez ès a szürkèhez minden szín megy
+1jótanács
Ne legyèl pàva

Emlékszem, mielőtt megvetted volna a kabátot, azt is kiírtad ide. Ugyan ezzel a linkkel, csak akkor a "melyik kabátot vegyem?" volt a téma.
Nem akarlak bántani, de ennyire fogalmatlan vagy, hogy egy kabátvételhez is gyakorikérdések kell, utána meg ahhoz, hogy milyen pulcsit vegyél fel hozzá? Utána azt is kiírod, hogy milyen cipőt, meg milyen alsógatyát?
Ha ennyire nem vagy képben, menj el egy stílustanácsadóhoz. Ennek szerintem semmi értelme, hogy ide posztolgatsz...
Ráadásul egy full semleges kabátot vettél. Még csak nem is arról van szó, hogy kevés ruhadarab passzol hozzá, és azokat gondosan össze kell válogatni. Ehhez a hupililától kezdve a zöldön át a vajszínűig, mindent fel lehet venni. Nadrágba dettó.
1 elnézést kérek hogy egy minimálisan foglakozok azzal ahogy kinézek:D Jó tudni , hogy ettől páwa vagyok :D
Utolsó
Azért kérdeztem,mert nem akarok olyan pulóvere költeni ami hülyén nézne ki ehhez ha lehuzva lenne rajtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!