Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű pulóverek mennek...

Milyen színű pulóverek mennek ehhez a kabáthoz?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen kabátot vettem fekete és szürke pulcsi jól néz ki vele.

Milyen szín menne még hozzá és mi nem? Farmere is vonatkozna a kérdésem

2020. dec. 15. 00:57
 1/6 anonim ***** válasza:

A feketèhez ès a szürkèhez minden szín megy

+1jótanács

Ne legyèl pàva

2020. dec. 15. 02:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Ehhez minden jó. Szép kabát.
2020. dec. 15. 04:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem értem. A kabát alatt úgysem látja senki, hogy mi van rajtad, ha széthúzod és meglátják, akkor meg mi van? Mindenki azt vesz fel, ami neki tetszik. Ehhez még fehéret és kéket is fel tudsz venni.
2020. dec. 15. 06:07
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
nagyon sexy kabát, ne vegyél fel alá semmit
2020. dec. 15. 06:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem, mielőtt megvetted volna a kabátot, azt is kiírtad ide. Ugyan ezzel a linkkel, csak akkor a "melyik kabátot vegyem?" volt a téma.

Nem akarlak bántani, de ennyire fogalmatlan vagy, hogy egy kabátvételhez is gyakorikérdések kell, utána meg ahhoz, hogy milyen pulcsit vegyél fel hozzá? Utána azt is kiírod, hogy milyen cipőt, meg milyen alsógatyát?

Ha ennyire nem vagy képben, menj el egy stílustanácsadóhoz. Ennek szerintem semmi értelme, hogy ide posztolgatsz...

Ráadásul egy full semleges kabátot vettél. Még csak nem is arról van szó, hogy kevés ruhadarab passzol hozzá, és azokat gondosan össze kell válogatni. Ehhez a hupililától kezdve a zöldön át a vajszínűig, mindent fel lehet venni. Nadrágba dettó.

2020. dec. 15. 07:53
 6/6 A kérdező kommentje:

1 elnézést kérek hogy egy minimálisan foglakozok azzal ahogy kinézek:D Jó tudni , hogy ettől páwa vagyok :D

Utolsó

Azért kérdeztem,mert nem akarok olyan pulóvere költeni ami hülyén nézne ki ehhez ha lehuzva lenne rajtam

2020. dec. 15. 12:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!