Mit tudtok a DeeZee márkáról?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Rendelnék egy cipőt ( ecipőn) de nem találok róla nagyon semmit, hogy mennyire lehet minőségi. Ha van tapasztalatotok, vagy ismeritek a márkát érdekelne a válaszotok! :)2020. dec. 12. 13:35
1/7 anonim válasza:
A DeeZee-t lehet kapni a CCC-ben is. Olyasmi mint a deichmann-os márkák. Kínai, de inkább az a minőségi kínai, ha érted.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :) És kb egy ilyen cipő mennyi ideig bírja, ha azért rendszeresen hordanám? Valaki aki CCC-s cipőket vesz mi az az árkategória, ahol már 1-2 évig bírja a cipellő? :D
2020. dec. 14. 12:50
3/7 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy milyen cipőt veszel, szandál, papucs, balerina, bakancs stb. Ez változó. Függ a testsúlyodtól -egy 50 kg vékony nőn tovább tart, mint pl. egy 80 kg-os tehénen- , járásodtól, hogy mennyire vagy csámpás, mennyit hordanád. Nem mindegy, hogy autóval közlekedsz vagy valóságos túrát vágsz le vele a városban. Ezt neked kell kitapasztalni. Nekem a Deichmann-os és CCC-s cipőim nagyon jól bírják, ezért nem is értem, hogy egyesek miért panaszkodnak állandóan a minőségre. Kapálni járnak benne, vagy mi?
4/7 anonim válasza:
80 kg neked tehen? Te 50kg-s szukaszar
5/7 anonim válasza:
Kb. Egy hónapja nem kapom vissza a visdzaküldött termék árát...
7/7 anonim válasza:
Nem ajánlom, nekem egy hét alatt elkezdett vedleni róla a felső réteg arról a csizmáról, amit ott vettem. Nem nagyon találni róla sok infót, de TrustPilot-on írják sokan róla (bár lengyelül) hogy silány minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!