1/10 anonim 

válasza:

Hát ha lenne pasim, lenne ekkora mellem, ilyen alakom és pénzem a ruhára akkor igen
2/10 anonim 

válasza:

Fel merném, de szerintem megfulladna a röhögéstől, nem az ő világa.
Mondjuk az is látszik a hirdetésen, hogy borzasztó minőségű vackot fogsz kapni és nem így fog élőben kinézni.
3/10 anonim 

válasza:

nem a pasimnak hanem a barátnőmnek, de felvenném ;) 20/L/L
4/10 anonim 

válasza:

Szerintem igen kínos lenne ilyen ócskaságot felvenni, ez nem szexi, hanem nevetséges!
5/10 anonim 

válasza:

A minőségét én is erősen kifogádolnám, de ha az a kérdés, hogy fel mernék-e venni valami szexi beöltözős cuccot a férjemnek, akkor a válaszom: simán! (sőt, még ő is nekem ;))
6/10 anonim 

válasza:

merni mernem, de minek? szerintem ez egyaltalan nem szexi, idiotan erznem magam benne.
7/10 anonim 

válasza:

Felvenném, de tök fölöslegesen, mert a barátnőm és én is aszexuálisak vagyunk, nekünk sem ez, sem másmilyen ruha nem szexi :)
8/10 anonim 

válasza:

Nem, nem tudnám elég önbizalommal viselni és ha feszengsz benne akkor inkább röhejes mint szexi
9/10 anonim 

válasza:

Van hasonló. Ha lehajolok, pont kilátszik belőle mindenem 😄
Szexhez veszem fel.
10/10 anonim 

válasza:

Van hasonlóm, bár én az ilyesmit inkább direkt erre specializálódott helyekről szerzem be. Tény, hogy anyagra nem minőségi darabok, épp ezért csak szexhez veszem fel őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!