Mi a véleményetek a techwear stílusról?
Nekem személy szerint az ilyen stílusú nadrágok jönnek be. Ezek az alábbi neveken futnak, akiket érdekel: cargo pants, cargo jogger pants, techwear pants, "hypebeast" pants. Főbb jellemzői a nagy zsebek a comb résznél, a lelógó pántok és a vadlinál lévő szűkebb szabás. Sneakerekkel kiegészítve szerintem egészen menő hatást kelt.
Őszinte, normális válaszokat kérek!
Köszönöm!

20 éve divat volt. Szerintem szinte mindenkinek volt ilyen zsebes, pántos nadrágja. Viszont az nem jellemző rájuk, hogy vádlinál szűkek.
Én már nem hordanék ilyet, max. kutyasétáltatás, sétálás, kirándulás alkalmával.

Itt van, hogy pontosan milyenre gondoltam: [link]
Az eddig kapott válaszokat köszönöm!

Vannak jó techwear elemek. És az elgondolás is rendkívül tetszik, hogy komfortosan, a végletekig praktikusan (vízlepergető anyagok, sok zseb stb.) legyünk stílusosak.
De összeségében nekem sok. Én letisztultabb vagyok öltözködésben egy teljes techwear vonalnál.
Azonban építek be darabokat belőle. Viszonylag sokat.
Remekül ötvözhető japán all black és goth ninja cuccokkal.
A cargo nadrágok nekem például pont nem tetszenek:/
De neked igen:D és ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!