Reebok-magyarorszag.com-ról rendelt már valaki?
Kinéztem egy terméket karácsonyra, amit szüleimtől kaptam volna és előre fizettek... visszaigazolás sehol a termékről.
Utólag többedszeri keresésre kidobott egy másik oldalt, ahol meg kötőjel nélkül van írva az URL és full így néz ki az is. Elég ideges vagyok miatta.
Továbbá az egyik legfeltűnőbb dolog, ha nincs a honlapon céginformáció. Márpedig itt nincs.
Erre is figyelj legközelebb.
Én sajnos csak telefonon nézelődtem és nem néztem meg alaposabban, mert gondoltam úgyse utalja el előre az összeget, baj biztos nem lesz, max nem jön semmi... hát sajnos elutalta. 😅
Most néztem meg alaposabban mikor mondta, hogy nem kapott visszaigazolást csak a netbank írta, hogy kifizette.
Köszi minden választ. Aki tud még bármi hasznosat hozzáfűzni vagy tud még ilyen oldalakat, akkor várom.
#7 ha nem olvasod el vegig, akkor ne is irj semmit inkabb...
Nem en utaltam es masnak hasznos lehet, ha rakeres a kerdesre es megtalalja az oldalt, ahonnan akart rendelni. A gyakorikerdest nem csak sajat hulyesegunkre lehet hasznalni, hanem segithetunk is egymasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!