Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Reebok-magyarorszag.com-ról...

Reebok-magyarorszag.com-ról rendelt már valaki?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy terméket karácsonyra, amit szüleimtől kaptam volna és előre fizettek... visszaigazolás sehol a termékről.

Utólag többedszeri keresésre kidobott egy másik oldalt, ahol meg kötőjel nélkül van írva az URL és full így néz ki az is. Elég ideges vagyok miatta.

[link]

2020. nov. 28. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez bizony kamu.
2020. nov. 28. 23:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Fasza, akkor jó volt a megérzésem. Holnap visszaigényeltetem neki bankon keresztül. Aki szintén így járna chargeback néven keresse ezt a lehetőséget.
2020. nov. 29. 00:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Joggal vagy ideges. A márkaneveket tudtommal kizárólag a gyártó használhatja ilyen formában.
2020. nov. 29. 09:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Továbbá az egyik legfeltűnőbb dolog, ha nincs a honlapon céginformáció. Márpedig itt nincs.

Erre is figyelj legközelebb.

2020. nov. 29. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kötőjeles oldalaktól alapból is óvakodom. 99%-a kamu.
2020. nov. 29. 21:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Én sajnos csak telefonon nézelődtem és nem néztem meg alaposabban, mert gondoltam úgyse utalja el előre az összeget, baj biztos nem lesz, max nem jön semmi... hát sajnos elutalta. 😅

Most néztem meg alaposabban mikor mondta, hogy nem kapott visszaigazolást csak a netbank írta, hogy kifizette.

Köszi minden választ. Aki tud még bármi hasznosat hozzáfűzni vagy tud még ilyen oldalakat, akkor várom.

2020. nov. 29. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Mert még több ilyen oldalon szeretnél utalgatni?
2020. nov. 29. 22:27
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 ha nem olvasod el vegig, akkor ne is irj semmit inkabb...

Nem en utaltam es masnak hasznos lehet, ha rakeres a kerdesre es megtalalja az oldalt, ahonnan akart rendelni. A gyakorikerdest nem csak sajat hulyesegunkre lehet hasznalni, hanem segithetunk is egymasnak.

2020. dec. 1. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!