Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lehet ilyen Reebok pulóver...

Hol lehet ilyen Reebok pulóvert venni és mennyiért?

Figyelt kérdés
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Petra/Dokumentumok/K%E9pek/Petra%20XD/r.jpg Sötétkék színű, cipzáros, kapucnis Reebok pulóver, egyik ismerősömnek van csak nem akarom megkérdezni.Aki tud az légyszíves segítsen! Előre is köszönöm! :))

2012. aug. 8. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Petra ! [link] ide töltsd fel a képet :) :)

mert mi nem látunk bele a te dokumentumaidba ami a te gépen van :D:D vagy keres a neten egy olyan pulóvert és azt linkeld

2012. aug. 9. 03:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösszi hogy szóltál :) Sikerült feltöltenem így tudnál segíteni hogy hol lehetne ilyet kapni? [link]
2012. aug. 9. 12:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából pont az a baj hogy még neten sem találom ezt a pulcsit :(( És Hervisme, intersportba, playersroomba már néztem, de nem is az üzlet lenne a lényeg hanem hogy interneten legalább meg lehessen rendelni.
2012. aug. 9. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:

hát nem találtam olyat amit akarsz ,de ménem kérdezed meg ha ismerősöd ? :) vagy nem akarod hogy tudja hogy te ugyan olyat akarsz ? de lehet hogy valami piacon vagy valami kínai boltban vette és akkor biztos hogy nem fogod neten megtalálni , vagy ha van közös ismerősötök kérd meg hogy kérdezze meg hogy hol vette :D

(tegnap 03:31)

2012. aug. 10. 00:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Háát igen pont ez az hogy nem akarom hogy tudja ugyan olyan pulcsit veszek de közben nagyon tetszik az a pulcsi... :D Nem hiszem hogy kínaiba vette bár elképzelhető. Interneten már végig néztem az összes reebok pulcsit és sehol sem találtam. De igen, a közös ismerősös az jó ötlet :DD
2012. aug. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!