Lányok! Milyen blúzt/inget vesztek fel ünnepélyre?
Figyelt kérdés
Linkeljetek hasonlót a tietekéhez vagy írjátok le hogy néz ki, milyen az anyaga.. stb. :)
Esetleg azt is belinkelhetitek, amilyet ti szeretnétek, vagy ami nagyon tetszik.
2010. aug. 11. 13:29
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Utolsók tényleg jók!
nekünk is egyen blúz van, kivágott, pamut (magyarul gyűrődik amint hozzáérsz), krémszínű, zsinórozott erdélyi mintával :/
4/8 anonim válasza:
fekete H&M-es csőgatya,fekete tornacsuka,sima fehér ing. nem szoktam túl sokat foglalkozni,hogy mti veszek fel évnyitóra,mert teljesen mindegy,kb 30percet vn rajtam és utána kb fél évig rá se nézek:D
5/8 anonim válasza:
Szerencsére nálunk nincs egyenünneplő, csak legyen fölül fehér, alul sötét az öltözék. Tavaly sikerült végre egy nőies, nem gyűrődős és alig átlátszó anyagú, karcsúsított blúzt vennem, könyékig ér az ujja, kicsit fűző-szerű fazon, elöl végig pici kapcsokkal záródik, és elöl a vállánál és keresztbe a hátán ezüstszínű hímzett minta díszíti. Sajnos nincs most nálam, mert szívesen belinkelném, szerintem nagyon szép, elegáns, nőies, mégsem kihívó, és mióta megvan, sokkal szívesebben veszek ünneplőt :)
6/8 anonim válasza:
nekünk van egyenbluz meg minden de az hosszu ujju és szar ezért helyette egy rövidujju berhskas inget szoktam venni:D
16l
7/8 anonim válasza:
Én pl. évnyitóra 1 fehér csőnacit veszekfel fekete magassarkúval. Az ing ami rajtam lesz szabadon választott.:) De én egy kockás inget veszek fel lila kockás fehér alapon. És selyemből van. Én igenis teszek a külsőre szerintem vnyitóra nem tornacsuka kelle. Azt meghagyom hétköznapra.:) Remélem segítettem.:)
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!