Srácok nektek hány utcai sneakeretek van és milyen? Mennyi a max db ami kellhet?
Figyelt kérdés
Nekem egy fehér Superstar és egy Vans old skool amit utcára felveszek2020. nov. 26. 18:46
2/3 anonim 

válasza:

Nekem van két Superstar, két Vans Comfycush Old Skool, AF1-ből egy low és egy mid, egy magasszárú Converse, két Air Max (90 és 720), egy ZX Flux, egy NMD és egy Vapormax, nyárra két Ultraboost és egy Flyknit Roshe Run, télre pedig két Duckboot. Ez összesen 17 pár, ha jól számolom :) Nem feltétlen kell ennyi, de én szeretem gyakran váltogatni a cipőket és ezek annyira tetszenek, hogy egyik sem hiányozhat a ruhatáramból :)
3/3 A kérdező kommentje:
Az igen legalább 1 millió lehetet 😄
2020. dec. 27. 16:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!