Kaptam egy Tommy Hilfiger pulóvert (ajándékba) nem tudom hogy eredeti-e... Ha beviszem a Tommy Hilfiger boltba ott megtudják nekem mondani róla hogy eredeti-e ?
Nekem van egy Szerbiából származó "Tommy Hilfigér" feliratú 😂
Szerintem igen, nyugodtan beviheted, megkérdezed, valamit csak mondanak rá
#1 pedig nagyon is hamisítanak Tommy Hilfiger ruhákat is, ugyanúgy mint Calvin Kleint is.
Kérdező ahogy már írták ha teszel fel képet itt is megtudják mondani, nem kell ezért bemenned a boltba.
#1: Pedig szerintem a top leggyakrabban hamisított márkák között ott van. Menj ki bármelyik tipikusan ilyenekből élő országba. Törökország, Tunézia, Egyiptom, többi... Garantálom neked, minden árusnál lesz hamisított Hilfiger cucc. Karöltve a Ralph Laurennel, Guccival, Louis Vuittonnal, Chanellel.
Úgyhogy de. Nagyon sokan hamisítják, és itthon is baromi sok van belőle. Konkrétan 5 évvel ezelőtt volt mindenkin a nagylogós Hilfiger póló. Abból eredetiként a Hilfiger egy season-be dobott piacra egy szériát, amit elvittek pikk pakk. Konkrétan SEHOL nem lehetett kapni. Még használtan sem. Itthon meg mindenki olyanban rohangált :D. A legutolsó cigánygyereken is az volt. Mindenki tonnaszámra hozta be a fennt felsorolt országokból 2 euróért darabját.
Aztán csak most csinál belőle a Hilfiger nem rég egy új szériát. Szóval hidd el, amit az utcán látsz, annak a fele hamis :D.
#6: Ha ezt a kérdést felteszed, akkor neked nem való semmilyen márka :D.
Pont az a lényege, hogy eredeti legyen. Nem azér veszel márkát, hogy rajta legyen, hogy Gucci. Hanem azért hogy tudd, hogy neked van egy Gucci akármid. Birtokolod a márkát. Ha nem eredeti, szart se ér az egész :D.
Amúgy szerintem ciki bevinni egy ilyet egy ilyen kaliberű boltba... Hogy bocsi, ez eredeti?... Égne a pofám :D.
Azt mondom high-end márkáknál oké a dolog. Drága táskák, órák. (Többszázezres, akár milliós dolgokra gondolok) Kapsz / találsz egyet, vagy épp venni készülsz használtan, nem vagy biztos a származásában, beviszik, bevizsgálják, rendelkezik mindegyik egyedi sorozatszámmal, meg tudják mondani mi a dörgés. És valszeg adnak is róla valami bizonylatot, hogy bevizsgálták, és eredeti.
De egy Hilfiger azér nem ez a szint... Beviszed, eladó jóeséllyel pont annyit ért hozzá, mint te vagy én. Ránéz, mond róla valamit, de semmi garancia nincs arra, hogy az úgy is van. A hitványszar török hamisítványokat könnyű kiszűrni. De vannak olyan hamisítványok, amik 90%-ban megegyeznek az eredetivel. Aki meg nem ért hozzá igazán, az nem mondja meg.
Amúgy tölts fel képet, aztán segítünk. Lehet ordít róla, hogy kamu és nem kell szakértőnek lenni, hogy lásd.
Második dolog, ami szerintem tök evidens: Nézd meg kitől kaptad a pulcsit, ilyen egyszerű... Kid neked, aki adta? Milyen anyagi helyzetben van? Tisztában van vele, mi az hogy Tommy Hilfiger? Milyen kapcsolatban vagytok? Esetleg kérdezz rá, ha annyira picsi pacsi a barátság. Ha most jött haza Törökországból szuvenírekkel, nagyon ne reménykedj :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!