Ha facebookon nem a saját adataimmal regisztrálok és úgy írok valakinek akkor a gépem IP címje alapján megtudja állapitani az illető az eredeti adataimat?
#1 vagyok
Oké, de akkor mindkét profillal kéne beszélnie az illetőnek...
#3, 4: Műveletlen vagyok, kifejtenétek hogyan nézitek meg a chatből az IP-t? Mintha elég régóta fb-szervereken keresztül menne az adat.
Szerintem felhasználó nem tudja megszerezni, viszont a moderátorok IP-t láthatják. Ha rendőrségi ügy lenne belőle, biztosan kiadják.
#1 és #4 vagyok
Én továbbra is azt mondom, hogy a Facebook NEM mutat IP címet.
Amire szerintem #2-#3 gondolt az az, hogy valami trükkel megtudni az IP-jét az emberkének, pl. rávenni, hogy nyisson meg egy PHP oldalt, ami lementi az IP-jét.
Csak a bibi az, hogy ehhez mindkét profillal meg kéne csinálni a trükköt, ami 2 okból is problémás:
1) a Kérdező csak nem menne rá 2x ugyanarra a linkre
2) honnan tudja az illető (kémkedő), hogy melyik másik profilt kell még konktaktálni? Hiszen pont az a kérdés, hogy azt megtalálja-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!