Szilveszterkor barátokkal házibuliba ebben aruhában ribisnek nézek ki?
2020. nov. 24. 16:43
12/20 Noren1989 válasza:
Igen. Ellenben biztos, h aznap megdugnak.
13/20 anonim válasza:
Szívesen mennék én abba a buliba.
14/20 anonim válasza:
Az egy dolog hogy ribis vagy nem ribis de hogy a francba lehet ebben létezni? Nálunk a baráti házibuli nem abból áll hogy álldogálunk a nappali közepén. Az az alap hogy leülünk, mászkálunk, vacsorát főzünk, de az este végére mindenki szanaszéjjel fetreng részegen valami kanapén/babzsákfotelen/földön ahol éppen helyet talált és úgy beszélgetünk vagy baromságokat nézünk youtube-on. Ha ebben a cuccban leülnék kényelmesen a kanapéra, kb a méhszájamig be lehetne látni :D
15/20 anonim válasza:
Járvány van, maradj inkább otthon.
17/20 anonim válasza:
Elég ribis, de nekem tetszik. :D
Egyébként egyetértek az 5-össel, ha a többiek is ennyire kiöltöznek, csak akkor vedd fel. Az is igaz, hogy nagyon figyelni kell, hogy véletlenül se látszódjon ki semmi, én emiatt elég kényelmetlenül érezném benne magam.
19/20 anonim válasza:
Mevesbe gaz a ruha,ha lany vagy... 😂
20/20 anonim válasza:
Vitya megoldotta neked, otthon anyukádék előtt nem kell kiöltözni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!