Business casual kapszula gardrób. Miből mennyit? N
Figyelt kérdés
Új, egymással jól variálható ruhatárat kellene kialakítanom, új munkahely miatt. Nem nagyon értek hozzá, eddig sportosan öltözködtem (van is 43 db farmerom, amiből talán ha kettőt hordok). Szóval hány darab blézer, szoknya, blúz, nadrág és cipő kellene? Mennyire férnek bele a mintás nadrágok ebbe a stílusba?#kapszula gardrób #üzleti öltözködés
2020. nov. 24. 15:51
1/14 A kérdező kommentje:
Első körben őszi/téli cuccok.
2020. nov. 24. 15:52
2/14 anonim válasza:
konkrétan nem tudok neked segíteni, de rengeteg videó van erről YouTube-on, én is nézegettem már, pont azért, mert új munkahely előtt álltam, és nem tudtam, lesz-e dresscode. :D
3/14 A kérdező kommentje:
Ilyeneket sem tudok, hogy a blézernek és a nadrágnak egyszínűnek kell lennie? :D És a blézert a télikabát alá kell felvenni?
2020. nov. 24. 19:35
4/14 anonim válasza:
Hát felé is veheted, de elég kényelmetlen lesz. Javasolt, hogy egyszínűek legyenek. Egyébként nagyon sok ilyen témájú cikk van fent a neten, azokból szemezgess, én nem tudhatom neked mennyi a ruha kapacitásod. Mindenesetre 3-4 egyberuha, 2 fekete szoknya, pár fehér ing és blúz alap.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, megnéztem pár videót, hát bajban leszek, mert ezek nekem nem állnak jól. Pl. a fekete-fehér az rettenetes nekem, széles a vállam és a hátam is, és nagy a mellem, akkora vagyok fehér pólóban mint egy díjbirkózó. Na de innen szép nyerni, majd csak összehozok valamit.
2020. nov. 24. 21:05
6/14 anonim válasza:
1. vagyok. nem kell fekete-fehérnek lennie, csak legyen natúr szín, nem rikító. :)
7/14 anonim válasza:
Bármilyen színű lehet csak elegáns és ízléses legyen.
8/14 anonim válasza:
Főleg olyat kéne venni amit fel is fogsz venni.
Guglizz rá.
Nem tudunk rólad semmit, csak azt hogy csomó holmit megfeszel, amit nem is hordasz. Ez nem túl jó jel.
Az viszont jó, hogy elkezdtél foglalkozni a témával.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát ja, van velem gond, főleg az hogy gyakran változik a súlyom, azért is van annyi nadrágom: van kövér farmerem és nem kövér farmerem. Volt hogy annyira lefogytam hogy már a nem kövér farmerek is lötyögtek, ezért megint vennem kellett, ezúttal egy sovány farmert. Évek óta vágyom egy minimál ruhatárra, és ugye most közbeszólt a munkahely is. Talán a darabszámmal már tisztában vagyok, most a színeken kell gondolkodnom: a feketét szeretem, mert karcsúsít, viszont így negyven fölött már öregít is. Sötétszürke, sötét pasztell színek talán jók lesznek.
2020. nov. 25. 14:47
10/14 anonim válasza:
Sötétkék. Az mindenkinek jól áll. Vagy világoskék archoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!