Miért nem bírják a márkás pólók a szárított?
Tom tailor és jack and Jones pólókat is 4 ezerért vettem 1 szárítás után 1 méretett mentek össze, vissza is küldtem a boltnak őket.
Eközben a H&M 1200ft os poloim lazán bírják a szárítást benne is van a címkéjében , hogy szárithato
Nézd meg, mi áll a cimkén! Ha nem alkalmas szárítógépben szárításra, akkor semmi okod reklamálni.
Egyébként azért mennek össze, mert 100% pamutból vannak, ellentétben az olcsókkal, amik egy része müszál!
Visszaküldted nekik az összement pólót amit állítok, nem is rendeltetésszerűen használtál? Végem :D :D :D :D Nem mindent lehet ám szárítóba rakni. Vagy ha lehet is akkor max nem jól csináltad.
Amúgy a tom tailor és a jack and jones nem agy nagy márka ám. Pont mint a H&m. :D
Igen vissza küldtem 😅 ki vasaltam szépen és újnak látszott.
A kérdés arra irányult hogyha a gagyi h&m bírja sőt beleis van írva hogy száritozható akkor a márkás miért nem?
3
Akkor ki számít márkának? Ami minőségi és nem 10k-tol kezdődik egy pólója
9 Kinézed amit rendelni akarsz és elolvasod szépen a termékhez tartozó információkat. Le van írva milyen anyag, hány fokon kell mosni és lehet-e szárítózni. Vegyél olyat, amit lehet.
De van egy olyan sanda gyanúm, hogy még mindig nem fogod fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!