Szerinted jó ez így egy pasinak?
Figyelt kérdés
Lila csőnaci vans deszkás cipő fekete póló. eddig a lányoknak meg barátoknak tetszett de érdekel mitgondoltok.. b*zizásból nemkérek.:d2010. aug. 10. 23:26
51/54 anonim válasza:
Hordj micisapkát és akkor jobban fogsz tetszeni a csajoknak.
52/54 anonim válasza:
Ja mert a lányok nem a férfiakat szeretik. Én is 15F vagyok, sportos szélsőjobboldali és férfias. Nincs barátnőm, de nem érdekel, mert a mai lányok mind k urvák. És az ilyen csicska buzíkat szeretik, akiket félkézzel elintézek .
Na ilyenkor tudom, hogy nincs még minden veszve, ami ezt a korosztályt illeti.
Örülök, hogy vannak még normális, keménykötésű ifjak nem csak ilyen kis puhatestű, babaillatú búzagyerekek.
53/54 anonim válasza:
22:29
komolyan mondom a kérdező normálisabb mint te, pedig nálam jobban senki sem ítéli el a divatot.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!