Szerinted jó ez így egy pasinak?
Figyelt kérdés
Lila csőnaci vans deszkás cipő fekete póló. eddig a lányoknak meg barátoknak tetszett de érdekel mitgondoltok.. b*zizásból nemkérek.:d2010. aug. 10. 23:26
21/54 anonim válasza:
Lassan itt az oskola, aztán ott majd tarthattok egymásnak egy kis divatbemutatót.
22/54 anonim válasza:
sokszor vagyok én is ilyen cuccban :)
15/F
23/54 nielindi válasza:
ha nem kérsz buz1zást, akkor ne ird ide, h LILA CSŐNACIt hordasz, és h ez mennyire teccős...
mert bizony búza vagy, erősen...
24/54 anonim válasza:
Sztem nagyonjó:$
és akik meg leszólják...k**vára nem tudják mi a jó..:D
25/54 anonim válasza:
07:16tal értek egyet.
jaéés nekem bejön.:)
16l
26/54 anonim válasza:
Mért lenne nem jó?:D Szerintem nagyon jólnézki egy pasinak a csőnadrág.. Végre valami újj.:D Nem egy unalmas semmilyen stílus. Nyugi, itt is nálunk sokan oltják őket, de csak mert irigyek mivel az ilyen srácok népszerűek, mindig van barátnőjük.. nekem is az ilyenek jönnek be. Szinte az egész sulinak ilyenek jönnek be. Szerintem förtelmesek azok a bőgatyák.mi benne az egyedi? semmi.:D Itt a bmx, deszkás fiukért van aki ölni tudna. Kérdező gondolom hosszú hajad van. :) biztos jó pasi lehetsz. :) Lehet lepontozni.:)
27/54 anonim válasza:
Hát te sem vagy férfi az biztos.
28/54 anonim válasza:
Undorító. Én a férias öltözködést szeretem.
30/54 anonim válasza:
Jaj hagyjátok már szegényt :D Ha ő így érzi jól magát :D A kislányok meg, akik ezért vannak oda, hát had örüljenek neki xd Majd kinövik a hülyeséget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!