Hogy lehetne egy 16 éves lány sportosan elegáns? Milyen ruhadarabokat kéne vennem?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:38
1/4 anonim válasza:
Nah énis próbálok a hideg közeledtével igy bevásárolni szerintem vehetsz converse tornacipőt azt lehet elegánsabb dologgal is hordani az ingek nagyon trendik bőrdzseki azt is lehet akár tornacipővel is későb csizmával... és ilyesmi próbáld összehangolni ;)
2/4 A kérdező kommentje:
nah a converse az amitől a hideg is kiráz, persze tornacipőt hordok, csak nem márkásat és amúgy is tömeg, azért értékelem
bőrdzsekin én is gondolkodtam már, de oda jutottam, hogy nem érezném magam benne jól
2010. aug. 10. 21:46
3/4 anonim válasza:
Mit értesz sportosan elegáns alatt?
Egy pasinál tudom milyen, de lánynál vhogy nem áll össze a fejemben h mire gondolsz. Bár arra tudok gondolni, hogy kétféle sportos öltözködés van. Az egyik amikor vki állandóan melegítőben jár. A másik meg amikor simán sportosabb darabokat hord.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!