Azt szeretted volna kérdezni, hogy ez a fazon csak a vékonyaknak áll jól?
Amúgy melyik ruhadarabra célzol pontosan?
2020. nov. 16. 21:28
3/11 anonim válasza:
Nagyon nehéz volna direktlinket beszúrni?
Egyébként szerintem ez különösebben senkinek nem áll jól, csak akinek jó a teste, az kompenzálja. Ha elhízott vagy, ne másokat próbálj meg sértegetésekkel lehúzni, hanem foglalkozz a saját életmódoddal.
2020. nov. 16. 21:29
4/11 anonim válasza:
Ja, lett azóta jó link. Szerintem ez a vékony lányokon áll a legjobban, de működhet még széles csípővel, vékony derékkal is.
2020. nov. 16. 21:33
5/11 anonim válasza:
Szerintem annak all jol akinek nincs a hasan es csipojen felesleg, mert ezek a tipusu polok kiemelik azt a reszt. Anorexiasoknak meg nem allna jol, mert atszurnak kb a csontjaik. Ha vki vekony, attol meg nem “anorexias” , nezz utana a googleban hogy valoban az mit is jelent 🤭
(mondjuk a szoke, szepsegkiralyno csaj szerintem mar tulzasba viszi a vekonysagot-nezzetek meg az instajat).
2020. nov. 16. 21:39
6/11 Metionin válasza:
Nem, csak a vékonyaknak :)
2020. nov. 16. 21:45
7/11 anonim válasza:
ez egy tök alap hosszúujjú felső...
2020. nov. 16. 22:27
8/11 anonim válasza:
Elhízott vagy ne a vékonyakat sértegesd. Mi se mondjuk rád, hogy disznó.
És inkább vékony nőkön áll jól.
2020. nov. 17. 07:28
9/11 anonim válasza:
Utolsó: Ez igen! Szép támadás, holott nem is ismered a kérdező, és fogalmad sincs miért használta ezt a szót. Lehet nincs vele pontosan tisztában, vagy számára már ez annak tűnt, mivel valóban nagyon vékony a modell.
2020. nov. 17. 07:37
10/11 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy egy teljesen normál testalkatú, sőt egy ducibb lány is lehet anorexiás? És ugyanígy egy nagyon vékony lány sem feltétlenül anorexiás. Hihetetlen hogy 2020-ban még mindig szinonimaként használunk egy evészavart a vékonyságra. Amúgy a mayo chix ruhákat kvázi mindegy ki veszi fel mert alapjáraton ízléstelen úgy ahogy van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!