Magassarkú csizma sarkát lehet rövidíteni?
Figyelt kérdés
Egy 4,5 cm-es sarkot szeretnék levetetni kb 2 centire.2020. nov. 14. 15:57
2/5 anonim válasza:
Elméletileg meg lehet csinálni csak lehet hogy az orra fel fog állni. Tedd fel egy asztalra vagy valamire és a sarkából lógass le 2,5 cm-t aztán meglátod kb. milyen lenne.
3/5 anonim válasza:
Inkább ne... Én is ezt csináltattam tavaly és megbántam. A saroknak a magasságával együtt van egy megfelelő dőlési szöge. Na, ha most abból mondjuk 2 centit levágnak, a dőlésszög más lesz és ha rálépsz, hamarabb törik ki a sarok... Higgy nekem...
4/5 anonim válasza:
Az előző én voltam, kis hozzászólás ahhoz... Ja, hogy te 4,5 centiből akarsz levágatni??... Azt meg minek? Az semmi... Meg sem lehet érezni... Én 12 centiből vágattam le...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Végül úgy döntöttem, hogy nem vágatom le.
2020. nov. 23. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!