Ti mit vennétek fel egy térd alá érő halvány rózsaszín 10 cm-es sarkú csizmával?
Figyelt kérdés
2019. júl. 26. 20:35
1/7 anonim válasza:
Zacskót a fejemre, hogy fel ne ismerjenek.
2/7 anonim válasza:
Ebben az időben a legjobb választás a csizma.
Én ajánlanék hozzá valami fekete gyapjú, magasnyakú, térdig érő ruhát.
3/7 anonim válasza:
Gondolom nem veletlenül van a kulcsszavak közt a #tél.
Nyilván nem 40 fokban fogja felvenni..
Én amúgy egy fekete vékonyabb harisnyával és egy fekete tunikàval vagy ruhàval venném fel. Esetleg hasonlo rózsaszínú táskával.
De interneten is sok Outfitet talàlhatsz.
Ami képet linkeltem, azokhoz a szettekhez is passzolhat egy rózsaszinu csizma.
5/7 A kérdező kommentje:
1; 2 gratulálok ja és igen valószínűleg nyáron venném fel :D télről még csak véletlenül se hallottál? 3-as köszi szépen azok a képek nagyon jók le is screeneltem sok mindent lehet majd ellesni róluk :).
2019. júl. 26. 21:20
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy kötött ruha is jól passzolna mellé(feketében)
7/7 anonim válasza:
Szürke rakottszoknyát, pasztellrózsaszín csipkeblúzt, fehér harisnyát és szürke hajpántot. Egy arany nyakláncot és gyűrűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!