Lányok. Mi a véleményetek? Fel merjem venni ezt a
nadrágot? 17/L
Figyelt kérdés
néhány napja kaptam egy új nadrágot névnapomra(sajnos nem voltam ott amikor meg lett véve:S ),csak az a baj h elég passzentos:S::( és nem szoktam ilyen nadrágot hordani, mert elég vékony vagyok és nem állna jól sztem,mindig olyat hordok ami kicsit bővebb fazonú:S.de ez a nadrág nagyon tetszik,csak nem tudom h fel merjem -e venni,és hogy nem leszek-e benne nevetséges:S:(
a vékonyságom miatt elég sokan beszólogatnak h "gebe vagyok meg stb":S,azért érdekelne a véleményetek h fel merjem-e venni:S
Te jó ég...Normális vagy kérdező??Egyáltalán nem vagy gebe, szerintem pont hogcs csinosan vékony vagy.Nekem az ilyen lányok a gyengéim.És ne foglalkozz másokkal, amelyik válaszoló azt irta ijesztően vékony vagy, az csak irigységből irta.Ismerek jópár nálad sokkal vékonyabb lányokat, akikért az egész haveri társaságom odavan meg persze én is!:D:D Ne foglalkozz a sok negativ beszólással, csak irigységből mondják. 25/F
2010. aug. 10. 11:53
12/28 anonim válasza:
szerintem nagyon jó,tényleg nagyon vékony vagy benne,de szerintem ez nem baj.
Neked sokkal jobban áll az ilyen nadrág mint egy kövér lánynak,aki éppen,hogy felpréseli magára és felül hatalmas réteg háj buggyan ki :D
2010. aug. 10. 11:54
13/28 anonim válasza:
Igaz én fiú vagyok(korodbeli), de biztosítalak, hogy nagyon jól áll neked, ne idegeskedj ilyeneken :)
2010. aug. 10. 11:56
14/28 anonim válasza:
"Te jó ég...Normális vagy kérdező??Egyáltalán nem vagy gebe, szerintem pont hogcs csinosan vékony vagy."
Akkor te még nem láttál csinosan vékony lányt. Én kimondottan röhögök azokon, akik a gebe lábukra felvesznek egy csőgatyát és mennek benne ilyen csámpásan, mint akik besz.rtak. Nem irigységből mondom, főleg, mert fiú vagyok:)
2010. aug. 10. 11:59
15/28 anonim válasza:
11:59 De láttam már csinos vékony lányt éppen ezért irtam.Egy szük nadrág pedig milliószor jobban mutat egy vékony lányon, mint egy elefántlábú nőn..komolyan..
2010. aug. 10. 12:03
16/28 anonim válasza:
Komolyan nem értem, hogy eggyesek miért irogatnak negativ kommenteket.Egy 17 éves lányról van szó, nem egy 30 éves nőről. A lányok ebben a korban fejlődnek, megnyúlnak, ugyanugy mint a fiuk.Nem véletlen hogy annyi nyakigláb, soványka tinit látni az utcán, és nincs ezzel semmi baj, ez a normális. Az már sokkal kellemetlenebb, ha egy fiatal súlyosan elhizott, vagy tulsulyos.Ezen kell elgondolkodni.
2010. aug. 10. 12:07
17/28 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felveheted, mert csini vagy benne. :)
2010. aug. 10. 12:11
18/28 anonim válasza:
Szerintem jól áll. Nincs ebbe semmi..
2010. aug. 10. 12:22
19/28 anonim válasza:
Hát sztem rohadt jól nézel ki:)
Örülnék ha én is ilyen vékony lehetnék, sztem egyáltalán ne szégyelld, főleg ha természetesen vagy ilyen alkat.
2010. aug. 10. 12:37
20/28 anonim válasza:
Tényleg vékony vagy,de sztem nyugodtan felveheted...Jól áll.. még midnig jobb ilyennek lenni, mint kövérnek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!