Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen hasonlo arban kozepkate...

Milyen hasonlo arban kozepkategorias markak vannak meg?

Figyelt kérdés

Calvin Klein

Guess

Tommy Hilfiger

Bruno Banani

Hugo Boss

Armani, Gucci, LV stb mar felsobb/dragabb kategoria, ezeknel olcsobb, mint a fent felsorolt markak erdekelnenek.

2020. nov. 9. 01:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Kicsit hulyen fogalmaztam meg a kerdest, bocsi.😅
2020. nov. 9. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy valag ilyen márka van. Fel kéne most sorolni mindet? :D Vagy nem értem.

Az összes olyan márka, ami megtalálható pl. egy Peek&Cloppenburgban.

Ralph Lauren, La Martina, Lacoste, Armaniból a nem Giorgio hanem bármelyik másik, Gant, Karl Lagerfeld, Diesel, Michael Kors, Joop, Napapijri, DKNY satöbbi. Nem tudom melyik jó neked, meg melyik nem. De szerintem nem az alapján kéne vásárolni, hogy mit tanácsolnak mások :D. Hanem amit te szeretsz.

2020. nov. 9. 08:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Jajj.😀 Nem attol teszem fuggove, hogy mit veszek, hogy masok mit tanacsolnak, csak ramjott, hogy teljes ruhatarcseret akarok.

A fent emlitett markakbol vasarolgatok most, de erdekel, hogy milyen hasonlo arkategoriaju markak vannak, amiket meg nem neztem.

Azt gondolom egyetlen oldalon van kb 1000ruha/cipo/taska, tehat nem oltozkodesi tippeket kertem.😁 csak segitseget, hogy megtalaljam azokat a markakat, amiket magamtol is megtalalnek egy ido utan, de egyszerubb ha kapok innen otleteket, mintha megnezek 200 oldalt, es abbol 5 megfelelo nekem.

Az erdemi valaszod koszonom, van kozte olyan ami abba az arkategoriaba esik, amit kerdeztem.:)

2020. nov. 9. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Meg nyilván amiket felsoroltál, azok is jók. Én most csak kútfőből leírtam néhányat, amik nekem szimpatikusak ebben az árkategóriában. Biztos van másik száz meg ezer. De ha ugyan annyiba kerül, mint a felsoroltak, akkor a felsoroltak közül válogatnék.

Az írási stílusodból azt tippelem lány vagy. Igaz? :D

2020. nov. 9. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!