Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a kedvenc színed amiből...

Mi a kedvenc színed amiből sok cuccod van jelenleg? :D

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem nektek mi a legkedvencebb színetek a világon? És van e sok cuccotok belőle, mert nekem most a rózsaszín és sok holmim is rózsazsín felnőtt létemre, de nem érdekel ki mit gondol. :D. 23L ja és kort és nemet is írjatok ha akartok légyszi! :)

2020. nov. 4. 23:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 26 év alatt sosem volt kedvenc színem, de a ruháim és minden másban is a fehér és a földszínűek a kedvemceim.
2020. nov. 6. 18:55
 32/37 anonim ***** válasza:
93%
nekem a legtöbb ruhám fekete, de van nagyon sok rózsaszín cuccom is, akad néhány piros vagy kék, de elég kevés. én a sztereotípiát igazolom olyan szempontból, hogy eléggé gótos meg alteros ízlésem van :P vannak köztük lazább darabok, pl. farmerok, zenekaros pólók, de vannak elegáns csipkecuccaim is. 20/L
2020. nov. 7. 21:47
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Barna, bordó, lila, kék és bézs.

A feketét kerülöm, nagyon kevés cuccom van belőle. Egy öltöny (amit utólag úgy gondolom, hiba volt megvenni), egy télikabát, egy farmer, egy póló és egy garbó. De olyan sosincs, hogy például a fekete farmerhez a fekete garóbt vegyem fel (hacsak nem gyászolok).

2020. nov. 8. 10:19
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és 30/F
2020. nov. 8. 10:19
 35/37 anonim ***** válasza:
71%

Nekem mindenem fekete tíz éves korom óta. 🖤 (=

17/L

2021. febr. 12. 19:33
 36/37 anonim válasza:
86%
Nekem amúgy a vörös. Nem tudom, szerintem olyan tekintélyes szín. :)
2021. ápr. 11. 12:08
 37/37 anonim ***** válasza:
57%
Szürke, fekete, rózsaszín
2022. jan. 16. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!