Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a kedvenc színed amiből...

Mi a kedvenc színed amiből sok cuccod van jelenleg? :D

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem nektek mi a legkedvencebb színetek a világon? És van e sok cuccotok belőle, mert nekem most a rózsaszín és sok holmim is rózsazsín felnőtt létemre, de nem érdekel ki mit gondol. :D. 23L ja és kort és nemet is írjatok ha akartok légyszi! :)

2020. nov. 4. 23:14
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
gondoltam ugye az alapöltözet nálam a fekete nadrág, fekete rövidujju póló és mellé egy rózaszín hátizsák amit nagyon szeretek :D.
2020. nov. 5. 00:39
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez így elképzelve tök cukin hangzik :D
2020. nov. 5. 00:41
 13/37 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szürke (közép és annàl vilàgosabb), kék (egészen vilàgostól a sötétig) cuccaim vannak javarészt.
2020. nov. 5. 07:48
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Ruházatban a fekete dominál, de szeretem a fekete-fehér, barna-nude árnyalatokat, sok a szürke cuccom is. Persze akad egy kettő színes, de inkább színes kiegészítőkkel szeretem feldobni a megjelenésem.

Egyébként imádom a színeket, fő kedvenc a rózsaszín és piros, de jöhetnek a kék világos árnyalatai és a türkiz is :D

2020. nov. 5. 08:05
 15/37 anonim ***** válasza:
86%

Én őszintén gyűlölöm ezeket a sztereotip kijelentéseket, hogy “feketét csak a depressziósok, az ‘igénytelen kocsmatöltelékek’ és a ‘sátánisták’ (🤦🏻‍♀️) hordanak”, “rózsaszínt csak a kislányok és a melegek”.

Igen, az, hogy milyen színeket részesít előnyben valaki, vagy kedvel jobban az összes többinél, az is az egyéni önkifejezés része.

De nem kell beleképzelni semmit. Nem kell mindig mindent egy szőnyeg alá húzni, aminek semmi köze egymáshoz, vagy az esetek legnagyobb százalékában pont, hogy nem igaz.

Az emberek, és a “pszichológiához nagyon értő muftik” még mindig azt hiszik, hogy az emberiséget fel lehet osztani azokra az egydimenziós, sztereotip karakterekre, amiket már ezer filmes alkotásban láttak.

Nekem a ruháim 90%-a fekete, és goth vagyok. Nem kell túlgondolni. Jelenleg úgy nézek ki, ami már 8 éves korom óta az ideálom volt, mindig is a “fura”, alternatív zenei világot szerettem, és a régi korokat idéző ruhadarabokat. Érdekelnek és érzékenyen érintenek társadalmi problémák, gyakran hangot adok annak, hogy mi nem tetszik a világunkban, de attól még nem vagyok sem depressziós, sem világfájdalmas. Keresztény vagyok, semmi közöm a ‘sátánistákhoz’. Kb. szökőévente egyszer iszom, soha életemben nem dohányoztam, és egy káros szenvedélyem sincs. Erről ennyit. 😅

2020. nov. 5. 08:38
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Zöld, fekete, fehér. Ebben a sorrendben.
2020. nov. 5. 09:26
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Fekete. :D De egesz valtozatos fazonok es anyagok (pl cami, csipkeszegely, muselyem, borhatasu, mubor, kotott, mit tudom en) vannak nalam :D +van egy bezs blezerem, ingem, koromcipom. Ja, es egy casual feher bluzom vesztartaleknak (pl allasinterju).

27n

2020. nov. 5. 12:58
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
A ruháim 90%-a fekete, a maradék 10% pedig fehér, szürke, kék. Van 1-2 piros darabom, egy babarózsaszín kardigánom, egy élénk zöld nadrágom és kb ennyi :D Imádom a színeket, csak nem magamon.
2020. nov. 5. 13:21
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Ruhában a kedvenceim a szürke, nude/föld színek és a fekete.

De mindenféle színű ruhám van. A lilától a mustár sárgáig minden.

2020. nov. 5. 14:59
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Fekete. Ezen kívül csak lila, kék, piros és méregzöld ruháim vannak.
2020. nov. 5. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!