Mi a kedvenc színed amiből sok cuccod van jelenleg? :D
Ruházatban a fekete dominál, de szeretem a fekete-fehér, barna-nude árnyalatokat, sok a szürke cuccom is. Persze akad egy kettő színes, de inkább színes kiegészítőkkel szeretem feldobni a megjelenésem.
Egyébként imádom a színeket, fő kedvenc a rózsaszín és piros, de jöhetnek a kék világos árnyalatai és a türkiz is :D
Én őszintén gyűlölöm ezeket a sztereotip kijelentéseket, hogy “feketét csak a depressziósok, az ‘igénytelen kocsmatöltelékek’ és a ‘sátánisták’ (🤦🏻♀️) hordanak”, “rózsaszínt csak a kislányok és a melegek”.
Igen, az, hogy milyen színeket részesít előnyben valaki, vagy kedvel jobban az összes többinél, az is az egyéni önkifejezés része.
De nem kell beleképzelni semmit. Nem kell mindig mindent egy szőnyeg alá húzni, aminek semmi köze egymáshoz, vagy az esetek legnagyobb százalékában pont, hogy nem igaz.
Az emberek, és a “pszichológiához nagyon értő muftik” még mindig azt hiszik, hogy az emberiséget fel lehet osztani azokra az egydimenziós, sztereotip karakterekre, amiket már ezer filmes alkotásban láttak.
Nekem a ruháim 90%-a fekete, és goth vagyok. Nem kell túlgondolni. Jelenleg úgy nézek ki, ami már 8 éves korom óta az ideálom volt, mindig is a “fura”, alternatív zenei világot szerettem, és a régi korokat idéző ruhadarabokat. Érdekelnek és érzékenyen érintenek társadalmi problémák, gyakran hangot adok annak, hogy mi nem tetszik a világunkban, de attól még nem vagyok sem depressziós, sem világfájdalmas. Keresztény vagyok, semmi közöm a ‘sátánistákhoz’. Kb. szökőévente egyszer iszom, soha életemben nem dohányoztam, és egy káros szenvedélyem sincs. Erről ennyit. 😅
Fekete. :D De egesz valtozatos fazonok es anyagok (pl cami, csipkeszegely, muselyem, borhatasu, mubor, kotott, mit tudom en) vannak nalam :D +van egy bezs blezerem, ingem, koromcipom. Ja, es egy casual feher bluzom vesztartaleknak (pl allasinterju).
27n
Ruhában a kedvenceim a szürke, nude/föld színek és a fekete.
De mindenféle színű ruhám van. A lilától a mustár sárgáig minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!