Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Randira ez így jó lenne egy...

Randira ez így jó lenne egy hosszabb kabáttal?

Figyelt kérdés
[link]

2020. nov. 4. 08:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%
Szuper randi lesz, 3 szék fog elválasztani titeket a moziban 😀 amúgy csinos vagy, de valóban kurvás. Szerintem kevésbé kurvás összeállításban is csinos lennél.
2020. nov. 4. 11:31
 12/30 anonim ***** válasza:
98%

#10 "Mire érted hogy "szexrandis"?"

mivel nem jut eszembe jobb megfogalmazás, megismétlem az első mondatom:

"ez a szerelés mindent a szexi kinézetnek rendel alá. azon kívül, hogy a másik letépje rólad, másra nem igazán alkalmas."

szóval azt kommunikálja, hogy ez a kizárólagos prioritás a randin, egyáltalán nem fontos pl. a kellemes, beszélgetős séta (senki nem fogja elhinni, hogy ebben a cipőben jól fog esni ötven méternél hosszabb séta), vagy az, hogy az étteremben ne kelljen bugyivillanás miatt feszengened, amikor felállsz a székedről, stb.

mondom ezeket úgy, hogy nekem be szokott jönni az átlagnál szexibb stílus, de a párkapcsolat más dolgai, valamint a praktikum sem elhanyagolhatóak.

2020. nov. 4. 11:32
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Ha dúgós randit akarsz, akkor tökéletes. Én nem hagynám ki, nekem bejön az ilyen ruha, harisnya, cipő.
2020. nov. 4. 11:50
 14/30 anonim ***** válasza:
45%

Szia, szerintem jó lenne a szett a cipő is, csak fekete harisnyával próbáld ki hogy néz ki, lehet azzal jobb lenne, nem lenne ennyire alkalmi :)

Sok sikert a randihoz! :))

2020. nov. 4. 12:37
 15/30 A kérdező kommentje:
Fekete harisnyát ritkán hordok de lehet megpróbálom
2020. nov. 4. 13:00
 16/30 anonim ***** válasza:
94%
Háát ha meglátnám a randi partneremet ilyen szettben inkább visszafordulnék. Nekem ez túl közönséges szett. De nyilván ízlések és pofonok, valószínűleg az úriembernek tetszeni fog, ha egyforma az ízlésetek és eljutottatok a randiig.
2020. nov. 4. 14:15
 17/30 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nagyon közönséges. A javasolt fekete harisnyát semmiképp ne vedd fel hozzá, az úgy még gázabb lenne. Mondjuk a fényes harisnya meg már nem divat, plusz még közönségesebb tőle az összhatás. Viszont igaza van az előzőnek, valószínűleg neked alapból ilyesmi stílusod lehet. Ha csak nem vakrandi, akkor lehet tetszeni fogsz a partnernek.
2020. nov. 4. 16:23
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem vakrandi de személyesen még nem találkoztunk. A cipő miatt közönséges szerintetek?
2020. nov. 4. 16:54
 19/30 anonim ***** válasza:
98%
Maga az egész szett közönséges de a cipő rátesz egy lapáttal az biztos.
2020. nov. 4. 16:59
 20/30 A kérdező kommentje:
De pontosan mi benne a közönséges? Min kéne változtatnom?
2020. nov. 4. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!