Randira ez így jó lenne egy hosszabb kabáttal?
A cipő iszonyat k_urvás.
A szoknya nem átlátszó?
Egyébként jó, egy normális cipővel.
Miért hiszik azt a lányok hogy ez az öltözék egy pasit egyből megfog? :D
Persze van olyan akit igen, de az olyan és csak arra megy.
Szerintem egy normális pasinak nem fog bejönni ez a ruha, főleg a cipő.
Hát nemtudom, nekem nagyon "soknak" tűnik (k.rvás hatása van), én nem venném ezt fel, de ha neked tetszik, akkor hajrá!
Esetleg a cipőt cseréld le valamilyen szép csinos lapostalpúra vagy egy kisebb sarokkal rendelkező magassarkúra.
(Azért azt is vedd figyelembe, hogy hova mentek randizni/mit fogtok randin csinálni.1 ekkora magassarkú cipőben nem a legjobb sétálgatni)
Viszont , nagyon csinosan nézel ki, a srácnak is biztosan tetszeni fogsz.🤗
Sok sikert a randihoz!
Szerintem ez a szett abszolút azt üzeni, hogy könnyű nőcske vagyok, dugj meg.
Ha nem ezt akarod sugallni, akkor legalább a cipőt váltsd le.
ez a szerelés mindent a szexi kinézetnek rendel alá. azon kívül, hogy a másik letépje rólad, másra nem igazán alkalmas.
első randira túlzottan szexrandis összhatása lenne. ha egy kicsit már alakulnak a dolgok, többedik alkalom, akkor szerintem nem árt egy adag szexi merészség (elvégre nem valami szakmai konferencia résztvevőivel mész értekezni), viszont ha nem lakásra mentek a randin, akkor ebben baromi kényelmetlen lesz, különösen a séta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!