Gáz ilyenkor téli kabátba iskolába menni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 06:15
2/9 anonim válasza:
Téli kabátba nem tudsz menni, de téli kabátBAN már igen. A tesi helyett inkább a magyar órát kellene nyomatni a kormánynak.
3/9 anonim válasza:
Gáz-e novemberben télikabátot hordani? :D Ja... Tökre. Biztos körberöhögnélek.
Igaz, még nincsenek mínuszok. De legtöbb ember ilyenkor már előszedi a "télikabátot". Köztük énis.
Aki szerint gáz, az hülye. Amúgy meg télikabátot hordhatsz szeptemberben is. Senkit nem fog érdekelni, hogy az nem őszi vékony, hanem egy télikabát.
4/9 anonim válasza:
Nem gáz, november elején már én is téli kabátban jártam iskolába (gimibe), mert fázós voltam és hajnalban elég hidegek voltak a reggelek. Eleinte picit fura volt, hogy a többiek pulóverben meg kiskabátban szaladgálnak, de akadtak rajtam kívül még télikabátos emberek.
5/9 anonim válasza:
Inkább az a gáz, hogyha befagy a feneked, mert azon aggódsz, hogy más szerint mi "gáz".
7/9 anonim válasza:
Nem. Én már régóta téli kabátban megyek suliba. 🐧😉
9/9 anonim válasza:
nem, de én még nem vettem elő a téli kabátom 17 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!