Milyen méret lenne jó nekem Dr Martens bakancsból?
Figyelt kérdés
Sajnos próbálni nem tudok, de régi vágyam és most rá szánnám magam hogy vegyek. Talphosszam 23.5 cm. Elvileg 38-as, de ha rosszul tudom kérlek javítsatok ki!
Vansből pl 37-eset hordok.
2020. okt. 30. 11:32
1/8 anonim válasza:
Gondolod márkánként van valami méreteltérés? Esetleg van valami okod arra következtetni, hogy itt egy látnok összeveti a lábformádat a gondolataidban forgatott modellel, és mond egy számot?
2/8 anonim válasza:
Elkél a 38as, hiszen tél lesz, tuti lesz rajtad vastagabb zokni.
3/8 anonim válasza:
Én is a 38-ast javasolom, de ha online veszed és mégse jó, akkor lesz 2 heted visszaküldeni és kicserélni.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolom hanem tudom, hogy van méreteltérés..
Többieknek köszönöm a választ.
2020. okt. 30. 14:17
5/8 anonim válasza:
Én a mérettáblázat alapján rendeltem, a szokásos méretemet, és nekem jó volt.
6/8 Metionin válasza:
Én 37-es (23.5 cm) lábbal 37-es Martenst hordok. Félcipőt is meg bakancsot is. Bár én nem húzok bele vastag zoknit.
7/8 anonim válasza:
38-asnak elvileg jónak kellene lennie.
8/8 anonim válasza:
Én a 23,5 cm-re már 36-os méretet is láttam kiírva 🙄
Teljesen jogos a kérdező kérdése.
Kérdező, azt rendeld, amit a táblázat ajánl neked. Nem mondom, hogy biztosan jót kapsz, de nagyobb eséllyel, mintha elkezdenél variálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!