Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok,öltözködés szempontjábó...

Lányok,öltözködés szempontjából melyik évszakot szeretitek a legjobban és miért,s mik a jellemző ruhadarabjaitok?

Figyelt kérdés

2020. okt. 29. 16:46
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2020. nov. 7. 07:16
 22/26 anonim ***** válasza:

Nyarat azért mert talán akkor tudok a legcsinosabban öltözni, de általában már túl meleg és hiába vagyok csinos a sminkem kb leolvad.

Télen totál szépen megáll a sminkem, de a többezer réteg ruha miatt inkább nézek ki eszkimónak, mint szexinek.

Ősszel hol nyári, hol téli idő van sose tudom megtalálni az ideális ruhát.

Talán a tavasz, mert még nem olvadsz el, de már tudsz kevés réteggel csinosan kinézni.

2020. nov. 7. 17:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Amikor fel tudom venni a bordzsekimet, es se nem fazom, es nincs melegem sem. Kedvenc darabom a slim mom farmerem. Nem tudom miert, egyszeruen istenien all rajtam 🤣
2020. nov. 19. 21:05
 24/26 anonim ***** válasza:

Ősz a kedvencem. Egyébként a hétköznapi (farmer, leggings, hosszú újjú póló, blúz, egyberuha) pasztel színű, fekete, fehér, türkiz, bordó, világos színes, bordó ruhákat kedvelem a legjobban. Hol sportosabb, hol elegánsabb átmenetben. Ha unom, akkor feldobom mintás darabokkal. Diszkréten. Csak egy mintás ruha darab + egy mintás egykiegészítő.

Minden évszakban ugyanígy öltözködök. Van elegánsabb nyári, téli szettem is, de van sportosabb is. De legtöbb hétköznapi, utcai viselet.

2020. nov. 20. 02:12
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a meleget, téli gyerek vagyok és abszolút hidegpárti. Gyűlölöm a meleget és ha süt a nap, szóval nyáron leginkább csak túlélni próbálok és olyan keveset kimozdulni a légkondis lakásból/irodából amennyire csak lehet.

Pont ezért az ősz (mikor azért már bőven 20 fok alatt van a hőmérséklet, a tél és a kora tavasz a kedvenceim ilyen szempontból. Igazából mindegy, csak legyen a hőmérséklet 15 fok vagy az alatt és én már boldog vagyok. Imádom a bakancsokat, a dzsekiket, kabátokat, kötött pulcsikat, sálakat, sapkákat, a réteges öltözködést. Sokkal izgibb outfiteket lehet ilyenkor kreálni mint nyáron, mikor csak felkapsz egy pólót meg egy rövigatyát és azt is összeizzadod 3 perc alatt.

24/L

2020. nov. 20. 20:40
 26/26 anonim válasza:

Az ősz áll hozzám a legközelebb.

Szerinte gyönyörű évszak és szeretem az őszi outfitteket pl. Valami csinos bokacsizma, bordó, bézs, fekete, smaragdzöld darabokat szeretem hordani, egy sál nagyon fel tudja dobni az öltözéket, vászon kabat, kötötpulcsik, farmerek, a gyönyörű hulló tölgyfalevelek között nagyon jó képek szoktak születni, szerencsére olyan iskolát, kollégiumot fogtam ki aminek a parkjában van sok sok fa és nagyon szép, imádom az őszt kivéve a sarat na azt nem szeretem.

2021. ápr. 26. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!