Lányok,öltözködés szempontjából melyik évszakot szeretitek a legjobban és miért,s mik a jellemző ruhadarabjaitok?
Tavasz és ősz. Alapból a nyár a kedvenc évszakom, de nem szeretek rövid ruhákat hordani.
A kellemes pólós, vékony pulcsis idő a legjobb számomra öltözködés tekintetében. Tornacsuka, farmer, póló vagy pulóver, ez a legkomfortosabb.
Nyáron kellemetlenül érzem magam térdnadrágban, télen meg utálom a 80 köbméter ruhát amit hordani kell. :D
Tavasz, koranyár, koraősz.
Ilyenkor dönthetek, hogy szoknyát, ruhát akarok, harisnyával vagy anélkül, hosszú nadrágot vagy rövidet. Legfeljebb egy kiskabát vagy pulcsi kell, azokat szeretem. Ezekben az időszakokban tudom leginkább a stílusom AK megfelelő ruhákat hordani.
Aztán ősz közepétől tavasz közepéig megszűnök létezni.
Nem találok olyan kabátot, ami igazán tetszik és meleg is, már évek óta hajkurászom pedig. Nem szeretem amúgy sem a télikabátokat, mert a legtöbb hülyén néz ki szoknyával, tehát a ruhaim egy részét nem tudom hordani. Szoktam amúgy őket viselni, de olyan furcsán érzem magam, amikor ráveszem a kabátom:/
Nem szeretem azt sem, hogy amikor bemegyek valahova, majd megsülök bent és ezen felül cipelnem kell a kabátot is. Télen a plázában nézelődni egy gyötrelem. Leversz mindent a ruhákkal a kezedben. De ha magadon hagyod a sálat, sapkát, kabátot, tényleg öt perc után rosszul leszel és elájulsz (a pulcsik miatt még így sokszor nagyon melegem van). Meg nem tudom, ez olyan egyhangú is nekem. Nyilván az ember nem vesz a hét minden napjára külön egy kabátot, szóval mindig ugyanaz a kabat+farmer kombó van soron, és hiába cseréled a nadrágot, az nem olyan látványos, mint egy felső. Ami a kabát alatt bújik meg.
Ezt, ami most van. Ősszel születtem, így nem meglepő, az október és november eleje a kedvenc évszakjaim. Szeretem a kabátot is, de még nem a nagykabátot. Átlagban nagyon szeretek sima pulcsis időben lenni, meg max egy sállal (fázós vagyok amúgy). Hosszúnadrág, pulcsi kapucnival és egy kényelmes cipő.
A nyarat gyűlölöm. Nincsenek nyári ruháim, nem érzem jól magam bennük. Általában nem villantok, még vállat sem (nem vagyok vallásos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!