Hol lehet manapság normális hosszúságú, egyszerű farmert venni?
Figyelt kérdés
Akármelyik boltba megyek, egyszerűen nem tudok venni egy átlagos, egyszerű, fekete vagy kék farmert. Minden nadrág olyan rövid, hogy bokacsizmával felvéve is kilátszik a lábszáram, mind a bokámtól felfelé 10 cm-re ér véget, nagyon rövidek (174 cm magas vagyok, tehát nem 2 méter). Ez nyáron még nem is akkora baj, de télen megfagy benne az ember. Arról nem is beszélve, hogy mind vagy szerte-szét van szaggatva, vagy hímezve, flitterezve stb. van. Csak én vagyok ennyire béna, hogy csak ilyen nadrágokat találok? Elmentem Debrecenbe a Fórumba, és nem tudtam 1 db nadrágot sem venni.2020. okt. 29. 15:08
21/22 anonim válasza:
Kínai boltokban szoktam látni, ott kéne megnézni. Van onnan nadrágom, és jól bírja, nem az a tipikusan kínai minőség, szóval ha valamit megeri ott venni, az a nadrág
22/22 A kérdező kommentje:
Azóta én is egy nagy kínaiban tudtam venni többet is, amik elég hosszúak, elég vastagok és egyszínűek:)
(Annyira vicces amúgy, ahogy 160-165 centisek meg akarják magyarázni, hogy nem is vagyok annyira magasabb :-D. Ha ezt akarjátok hallani, akkor nem vagyok annyival magasabb persze, tessék, leírtam, mindenesetre nem szeretnék 10 centivel alacsonyabb lenni. A kérdés nem erről szólt egyébként, de valahogy úgy érzem, hogy itt az alacsonyak komplexusa is kifakadt. )
2020. nov. 16. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!