Hol lehet manapság normális hosszúságú, egyszerű farmert venni?
Mert Szerinted minden nő minyon méretű? Közlöm csajszi hogy 180 centis és még magasabb kolléganőim is vannak és ők is találnak bármelyik boltban maguknak farmert. Akkor te, aki náluk alacsonyabb vagy is kell hogy találj.
De csakhogy tudd a tesóm 173 centi magas és vele mentem a C&A-ba és érdekes módon talált magának normális farmert.
Miért vagy már az első hozzászólásod óta ennyire agresszív és támadó?
Komolyan olyan, mintha személyes sértésnek vennéd, hogy én nem találok magamnak nadràgot.
Valami bajod tuti van, szerintem szimplán nem vagy intelligens.
Azért mert kimondom azt hogy kismillió bolt van amiben lehet kapni nem szaggatott, koptatott, szóval normális farmert?
Tesco, Auchan, C&A, H&M, New Yorker, Tally Végül vagy mi az isten, Zara, Bershka, Levis, sokszor a Lidl is árul farmert, Takko, Kik és még számtalan bolt létezik.
uh, ettől én is megőrülök, teljesen sima fekete magas derekú skinny farmereket hordok, de nagyon nehéz olyat találni, ami kényelmes, elég hosszú, magasított derekú,nem szaggatott és nem nagyon drága :D
legutóbb Orsayben vettem, bár a webshopból rendeltem mert a boltban nem találtamamit kerestem, de szerencsére a boltba rendelve fel is lehet rögtön próbálni és visszaadni ha nem jó.
h&mben meg sok a gatya, de valahogy ott soha nem sikerül kényelmeset találnom, még ha a többi paraméter passzol is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!