3/31 anonim válasza:
Pontosan ugyanaz a véleményem, mint Nagy Noémi luxusfeleségnek Molnár Niniről:
“Vagy leszbikus litván cserediáknak öltözik, vagy szajhának.”
Mi egyedi a stílusában? Szerintem semmi. Mindig az aktuális trend szerint öltözik, mint a többi celeb, abban pedig nincs sok fantázia.
7/31 anonim válasza:
Szerintem is a slampos és a ribi között pattog ide-oda. Nincs középút.
Közeli felvételeken azért elég szőrös. Bajusz, szőrös ujjak, minden van.
8/31 anonim válasza:
Nekem fura mód bejön a mostani (2018-2020) divat nagyrészt, végre szabadabb/vagányabb, és nem olyan unalmas, mint eddig, kb minden 2000 előtti evtizedből felsejlik valami, ami viszonylag változatossá is teszi, szóval igen, tetszik, bár nyilván nem igazán lehet az ő sajat stílusának nevezni, követi a divatot.
10/31 anonim válasza:
Láynoktól ilyet nem jó kérdezni leginkább azért, mert ha valaki szép és csinos más lánynál, akkor már egyből nem szipmi egyik csajnak se. Ez tény és tapasztalat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!