Miért öltözködnek ilyen lengén?
Figyelt kérdés
Főleg a vékony sportcipőkre és balerinákra gondolok. Valaki ilyenkor nem tart tőle, hogy megfázik?2020. okt. 26. 12:44
2/17 anonim válasza:
Most épp 18.5 fok van, ez színte nyári estének felel meg.
Nem az évszaknak hanem a hőmérsékletnek kell megfelelni és akkor nincs az hogy fázok vagy melegem van.
3/17 anonim válasza:
Nincs hideg, sőt, én még rövidnadrágban járok. 10-15-20 fokban amúgy sem indokolt a bakancs vagy téli cipő.
4/17 anonim válasza:
Sokszor mélygarázstól mélygarázsig közlekedek, előre felfűtött kocsival. Vagy itthon beszállok, az iskolánál kitesznek és hazafele ugyanez. Alig vagyok szabad levegőn.
Én csizmát általában 5 fok alatt veszek fel, előtte teljesen felesleges.
5/17 anonim válasza:
Szerintem sincs még hideg, a 12 éves fiamat is elengedem még rövidgatyóban, és a 10 éves lányomat is ilyen kis 3/4-es rövidben.
6/17 anonim válasza:
Én elég fázós vagyok, de a tornacipő az még bőven jó. Pedig van egy tök menő bakancsom, de még hülyén érezném magam vele, annyira azért nincs hideg.
7/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat, én meg megfagyok állandóan, már harisnyát is vettem a farmerom alá :D
2020. okt. 26. 17:24
8/17 anonim válasza:
Sneakerekben járok nagyon sokszor ősszel és télen is, egyáltalán nem fázik benne a lábam és sosem fáztam meg emiatt. A balerináról nem tudok nyilatkozni, sosem vennék fel olyan cipőt.
9/17 anonim válasza:
Azt, harisnyát... mindjárt gondoltam.
10/17 A kérdező kommentje:
Uccsó, faggyál meg akkor te ha nem szereted :D
2020. okt. 26. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!