Akik csinosabban öltözködnek azokra jobban felfigyelnek az utcán? Mással is előfordult?
21 éves vagyok és azt vettem észre hogy nagyon figyelnek rám az utcán és kicsit kellemetlenül érzem magam. Volt hogy a villamos megállóban egyedül én voltam és a pirosnál várakozó kocsisok feltűnően bámultak. Ha elmegyek otthonról akkor az átlagnál elegánsabban öltözök. Szövetkabátot hordok, körömcipőt( de csak 5-6 cm-es sarkút) vagy csizmát télen. Ruhákat és szoknyákat is de nem túl rövideket. Nadrágot is hordok csinosabb blúzokkal. Sminkelést sem viszem túlzásba. Korrektor, szempillaspirál, arcpír és rúzs. A hajamat is szépen meg szoktam csinálni. Göndörítem és vagy leengede vagy kontyban hordom.
Szerintetek túlzás ha így öltözködöm?
Az lenne a normalis, ha ugy oltoznenek a lanyok mint te, eszakabbra ez teljesen atlagos viselet lenne, csak ugye itt a sok panelpatkany trottyos melegitoben meg kinai pufidzsekikben maszkal az utcan, ezert eleg feltuno, ha valaki normalisan nez ki.
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!