Találtatok már turiban olyan ruhákat, amiről utólag tudtátok meg, hogy egy kisebb vagyont ér?
Figyelt kérdés
Még gimiben egy levi's dzsekit találtam, de akkor még nem díjaztam annyira, úgyhogy bedobtam a szekrény aljába és kb most találtam meg 6-7 évvel később. Kiváncsiságból utánanéztem, mert gondoltam rá, higyha kimosom még jó lesz. Na aztán kiderült, hogy ugyanaz a dzseki 45ezer forint alsóhangon.2020. okt. 25. 16:00
11/14 Metionin válasza:
Martens félcipő 3600 ft-ért. Vadiúj volt, még a matrica a talpán és bele volt dugva a pótfűző :D tudtam hogy drága cucc de amikor megláttam hogy 34000 ft akkor azért pislogtam.
12/14 A kérdező kommentje:
Az is szép fogás. Ezekszerint elég jó arányban lehet találni értékesebb dolgokat is potom pénzért. 😃
2020. okt. 25. 21:02
13/14 Metionin válasza:
Ja ismerősöm TUK meg Demonia cipőket túrt onnan, azok is vagy 40 ezer ft. Pár éve bezárt sajnos az a turi, azóta is sajnálom.
14/14 anonim válasza:
Fogtam már ki Ralph Lauren nadrágot 2000 forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!