Ki milyen pénztárcát használ vagy tanácsol?
Sziasztok!
Olyan kéréssel fordulok hozzátok,hogy vannak pénztárcáim.
Nagyobbak és kicsik is. De nekem a lehető legkisebbek tetszenek!!
Kinéztem egy márkásabb pénztárcát nagyon pici a célnak megfelelne. DE én biztos nem adok érte 100ezer forintot!
Esetleg tudnátok nekem küldeni kisebb fajta szép pénztárcákat?
Nézegetem,de sehol sem találok a célnal megfelelőt.
Férjen el benne pár kártya,apró és a papírpénz.
Köszönöm!
Egyéb:
Ti milyen fajta pénztárcát szerettek? Kicsi nagy?!
Milyen fajtát használtok? Hol vettétek és mennyibe került?
Esetleg link?!
Szép napot nektek!🙂
100ezer forintért pénztárca... BEhalok! :-DDDDD
Deine Sorgen möcht'ich haben! :-D
Általában nagy pénztárcáim vannak, mert az összes kártyámat, a személyi okmányaimat is benne tartom. Jelenleg egy Lacoste pénztárcám van. Nem volt olcsó de nagyon tartósnak tűnik. Ez pl elég pici.
Én általában két pénztárcát és egy kis bőrzsákot tartok magamnál.
A bőr szütyőben tartom az aprót, nem szeretem pénztárcában tartani. Ritkán kell, de általában csak gyűlik, nehéz és hamarabb elhasználódik úgy a tárca.
A másik egy klasszikus félbehajtós pénztárca. Ebben készpénzt tartok, az egyik bankkártyám és ilyen olyan pontgyűjtő/klubkártyákat, SZÉP kártyát, egyézségpénztári kártyát, illetve névjegykártyákat.
A harmadik pedig egy kis bőr névjegykártya tartó, amit igazolvány tárcának használok, illetve ebben tartom két másik bankkártyám, adókártyám és tajkártyám.
A jogsit általában nem tartom magamnál, csak akkor, ha vezetek is. Személyazonosság igazolására alkalmas okirat, ha pedig elhagynám az irattárcám (a személyimmel együtt), akkor még mindig lenne valamim, amivel szükség esetén igazolhatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!