Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki milyen pénztárcát használ...

Ki milyen pénztárcát használ vagy tanácsol?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kéréssel fordulok hozzátok,hogy vannak pénztárcáim.

Nagyobbak és kicsik is. De nekem a lehető legkisebbek tetszenek!!

Kinéztem egy márkásabb pénztárcát nagyon pici a célnak megfelelne. DE én biztos nem adok érte 100ezer forintot!

Esetleg tudnátok nekem küldeni kisebb fajta szép pénztárcákat?

Nézegetem,de sehol sem találok a célnal megfelelőt.

Férjen el benne pár kártya,apró és a papírpénz.

Köszönöm!

Egyéb:

Ti milyen fajta pénztárcát szerettek? Kicsi nagy?!

Milyen fajtát használtok? Hol vettétek és mennyibe került?

Esetleg link?!

Szép napot nektek!🙂

#vásárlás #pénztárca #álompénztárca
2020. okt. 25. 15:30
 1/8 A kérdező kommentje:
célnak*
2020. okt. 25. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen pénztárca volt az ? :D
2020. okt. 25. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

100ezer forintért pénztárca... BEhalok! :-DDDDD

Deine Sorgen möcht'ich haben! :-D

2020. okt. 25. 15:53
 4/8 anonim válasza:
78%
Használj kártyát! A kasszás is örülni fog.
2020. okt. 25. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Én zsebet használok. Azt nem lehet elhagyni. A pénztárca is csak a zsebbe menne és akármilyen pici, biztos, hogy extra foglal helyet a tartalmán felül.
2020. okt. 25. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Általában nagy pénztárcáim vannak, mert az összes kártyámat, a személyi okmányaimat is benne tartom. Jelenleg egy Lacoste pénztárcám van. Nem volt olcsó de nagyon tartósnak tűnik. Ez pl elég pici.

[link]

2020. okt. 27. 00:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Én általában két pénztárcát és egy kis bőrzsákot tartok magamnál.

A bőr szütyőben tartom az aprót, nem szeretem pénztárcában tartani. Ritkán kell, de általában csak gyűlik, nehéz és hamarabb elhasználódik úgy a tárca.

A másik egy klasszikus félbehajtós pénztárca. Ebben készpénzt tartok, az egyik bankkártyám és ilyen olyan pontgyűjtő/klubkártyákat, SZÉP kártyát, egyézségpénztári kártyát, illetve névjegykártyákat.

A harmadik pedig egy kis bőr névjegykártya tartó, amit igazolvány tárcának használok, illetve ebben tartom két másik bankkártyám, adókártyám és tajkártyám.

A jogsit általában nem tartom magamnál, csak akkor, ha vezetek is. Személyazonosság igazolására alkalmas okirat, ha pedig elhagynám az irattárcám (a személyimmel együtt), akkor még mindig lenne valamim, amivel szükség esetén igazolhatom magam.

2020. okt. 27. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon pici pénztárcám van, mert szinte csak a kártyámat használom. De azért aprós rész is van rajta. Irataim külön tokban vannak szóval nem kell annyi rész rajta. Én a Pull&Bear-ben vettem pár ezer ft-ért.
2020. okt. 28. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!