Milyen táskát vigyek? (Kép is van)
Figyelt kérdés
Nyaralni megyünk, de ez inkább körutazás, tehát szinte egyfolytában mászkálunk. Valami olyan táska kellene amibe pakolni is lehet. Nem sportcipőt viszek mert azért annyira nem is strapás nyaralás lesz, hanem csak egy lábujjas papucsot. Ezért nem akarok sima hátizsákot vinni mert a ruhákhoz nem passzol. Ti milyen táskát vinnétek?
Itt van 2 kép. Ezek kicsit sportosabbak de azért nem hátizsák. De ha ti ajánlanátok valamit annak örülnék!
2010. aug. 9. 12:08
1/11 anonim válasza:
Hát én a másodikat ajánlnám mert:jól is néz ki (szerintem) meg el is fél benne minden.:)
2/11 anonim válasza:
Hát attól függ, mit takar a mászkálás. Minden cuccot vinni? Mennyi időre? Mert ha minden ingóságodat ebben akarod cipelni: hátizsák! Ezt fél óra után el akarod majd dobni, olyan nehéz és sz@r lesz vinni. Tapasztalat.
3/11 A kérdező kommentje:
Jaj, nem! Bőröndben lesznek a ruhák meg a többi holmi. Ebbe csak mondjuk, üdítőt, fényképezőgépet, kamerát valami szendvicset meg pénztárcát tennék.
2010. aug. 9. 16:36
4/11 A kérdező kommentje:
Mászkálás meg: nemzeti park, interaktív parkok, városnézés, múzeumok, hajókázás.
2010. aug. 9. 16:37
5/11 anonim válasza:
Szerintem az első legyen, mert a 2. nagyobb és a végén túlzásokba esel és nagyon sokat pakolnál bele. Az 1. pedig elég nagy, de nem túl nagy és minden lényeges dolog elfér benne. :)
6/11 anonim válasza:
Szerintem a második legyen:) Ahogy az első válaszoló mondja,ami kell az mind belefér+még jól is néz ki :)
9/11 anonim válasza:
A màsodik mindenkèpp, sokkal praktikusabb, nem kell minidg szorongatnod, simàn keresztbe vehetheted magadon, sokkal kènyelmesebb pl ha fènykèpezel!
10/11 anonim válasza:
vigyél valami olyat ami nem túl nagy, de azért elég. és mindenképpen olyat ha van rá lehetőséged amit keresztbe tudsz dobi magadon. az azért mégsem hátizsák de anélkül rajtad marad, hogy figyelned kellene rá és erőt kellene pocsékolnod arra, hogy megtartsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!