Szerintetek érdemes lehet megvenni?
Sosem szoktam kínaiban komolyabb dolgokat venni, mindig csak zoknit valgy boxeralsókat. Viszont most kicsit szétnéztem, és találtam egy pufis télikabátot 15000ért, és pusztán kíváncsiságból felpróbáltam. Meglepően jó volt, kényelmes, deréktól felfelé polár a belseje meg a nyakrésze, plusz a kapucnija is belülről, aminek az állvédőjét össze lehet tépőzárazni, így nagyon jól védi a nyakat, és még a szőrméje sem gagyi kinézetű, és nem lógott a szemembe. Dupla cipzáras, patenttal is záródik, az ujján még szélfogó passzé is van, egy vastagabb pulcsi is simán aláfér, és jóval derék alatt ér. A baj vele a színe, mert ilyen ronda mustársárga, és bár van feketében is, természetesen abból véletlenül sincs XLes, ráadásul kicsit gyerekesen néz ki (lehet csak én gondolom így), de a praktikum szempontjából tökéletes lenne, mert kályhameleg, nagyon kényelmes és mintha rám öntötték volna méretre és fazonra, ráadásul ahhoz képest elég olcsó. Természetesen van egy elegáns szövetkabátom télire, de abban a hosszabb kintlét elég fázós. Szerintem kutyasétáltatáshoz, vagy csak simán sétákhoz, vagy lemenni a boltba tökéletes lenne. Érdemes lehet rááldozni?
F/21
15 ert tuti nem vennék olyan színű kabátot ami nem tetszik legyen akármilyen praktikus is akkor inkább meg fagyok de ez csak az én hozzá allasom:D
Egyébként ebből a pénzből már nemcsak kinaiba lehet kabátot venni
Hát... Igen csak úgy tűnik, hogy 20-25 alatt nem árulnak már sehol kabátot. Ráadásul még szarok is. Ami ki is néz valahogy az 30-40ezer,de azok sem jók minőségre, nem is praktikusak. Az idei év kabátjai női és férfi fronton is nagyon gyengék, ráadásul rohadt drágák is.
Szerintem ha meg tudsz barátkozni a színnel, akkor vedd meg. Azért ha nagyon nem tetszik, akkor sajnos drágábbat kell venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!