Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek érdemes lehet...

Szerintetek érdemes lehet megvenni?

Figyelt kérdés

Sosem szoktam kínaiban komolyabb dolgokat venni, mindig csak zoknit valgy boxeralsókat. Viszont most kicsit szétnéztem, és találtam egy pufis télikabátot 15000ért, és pusztán kíváncsiságból felpróbáltam. Meglepően jó volt, kényelmes, deréktól felfelé polár a belseje meg a nyakrésze, plusz a kapucnija is belülről, aminek az állvédőjét össze lehet tépőzárazni, így nagyon jól védi a nyakat, és még a szőrméje sem gagyi kinézetű, és nem lógott a szemembe. Dupla cipzáras, patenttal is záródik, az ujján még szélfogó passzé is van, egy vastagabb pulcsi is simán aláfér, és jóval derék alatt ér. A baj vele a színe, mert ilyen ronda mustársárga, és bár van feketében is, természetesen abból véletlenül sincs XLes, ráadásul kicsit gyerekesen néz ki (lehet csak én gondolom így), de a praktikum szempontjából tökéletes lenne, mert kályhameleg, nagyon kényelmes és mintha rám öntötték volna méretre és fazonra, ráadásul ahhoz képest elég olcsó. Természetesen van egy elegáns szövetkabátom télire, de abban a hosszabb kintlét elég fázós. Szerintem kutyasétáltatáshoz, vagy csak simán sétákhoz, vagy lemenni a boltba tökéletes lenne. Érdemes lehet rááldozni?

F/21

2020. okt. 22. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

15 ert tuti nem vennék olyan színű kabátot ami nem tetszik legyen akármilyen praktikus is akkor inkább meg fagyok de ez csak az én hozzá allasom:D

Egyébként ebből a pénzből már nemcsak kinaiba lehet kabátot venni

2020. okt. 22. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha vatta van benne az szivas mert egyszer kimosod es ossze vissza fog görcsölődni benne az anyag. nekem ez a tapasztalatom a kinais kabattokkal. de ha soha nek akarod kimosni akkor jo lehet
2020. okt. 22. 21:50
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Már nézegettem a neten, meg néhány üzletben, de ilyen árban nem igazán találtam semmilyen nekem tetsző kabátot. Csak hétköznapi szaladgálásra venném, nem akarok túlzottan sokat rákölteni. A külsejét meg talán majd megszokom, viszont esetleg ha mások furán is néznek, fázni biztosan nem fogok benne. :)
2020. okt. 22. 21:55
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 Lehet hogy csak egy szezont hordanám, akkor nekem már megérné az árát. Tavaly egész télen ugyanabban a szövetkabátban jártam mindenhova, néha majd megfagytam benne, és akkor határoztam el hogy veszek a következő évre egy melegebb kabátot. Valószínűleg csak akkor lenne használva ha messzebbre kell gyalogolnom, vagy bicikliznem.
2020. okt. 22. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Igen csak úgy tűnik, hogy 20-25 alatt nem árulnak már sehol kabátot. Ráadásul még szarok is. Ami ki is néz valahogy az 30-40ezer,de azok sem jók minőségre, nem is praktikusak. Az idei év kabátjai női és férfi fronton is nagyon gyengék, ráadásul rohadt drágák is.

Szerintem ha meg tudsz barátkozni a színnel, akkor vedd meg. Azért ha nagyon nem tetszik, akkor sajnos drágábbat kell venned.

2020. okt. 23. 07:44
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Annyira igazad van. Mindenhol ezt tapasztalom, hogy 30000 alatt nem találok egy normálisat ami tetszene, vagy ha van is az nem elég vastag. A jobbak meg aranyárban vannak, de még azok közül is öt üzletből csak kettőben találtam egy-egy olyat ami tetszene, valamint vastagságban és hosszban megfelelő lenne. Ezért lepődtem meg annyira hogy 15000ért ilyen kabátok vannak egy mezei kínaiban. Még fazonra sem lenne feltétlenül rossz, csak a színe nem tetszik, de azzal szerintem meg tudok barátkozni.
2020. okt. 23. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:
36%
Fesd át
2020. okt. 23. 11:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne is mondjátok, kabátok nagyon drágák. Kínaiban is tényleg annyi, 12ezer-15 ezer... Jó, kabátot nem egy télre veszünk, de basszus, akkor is. Ja, nagy divat most a mustársárga, púderszín, stb. ( nekem mondjuk tetszik mindkettő de van egy fekete és egy törtfehér kabátom, nem költök már erre ) Máshol, ami meg nem kínai, aranyárban vannak. Megvetted a kabit kérdező ? Vagy látogass el másik kínaiba, hátha lesz ott fekete a méretedben.
2020. nov. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!