Szerintetek van olyan aki a ruha visszaküldéssel visszaél?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm is van akik nagyon csinosak és friss divat szerint változatosan oltozkodnek de gyakorlatilag 1-1 új ruhadarabot csak max 1 hónapig hordanak. Valószínű hogy folyton visszaküldik, mert szerintem képtelenség ennyi ruhát eltarolni is? Van aki albiban lakik például. Szerintetek?2020. okt. 17. 20:07
1/3 anonim válasza:
Nem biztos hogy visszaküldik. Lehet hogy eladják, bár abból is tetemes veszteségük lenne, mert az árukat használtan már biztosan nem hozzák vissza. Mégse lehet az hogy mindent amit vesznek visszaküldenek, mert szerintem azért az üzletek se vesznek vissza bármit, és biztosan nem lehet velük százszor eljátszani ezt..
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem olyan könnyű már ezt eljátszani. A legtöbb hely csak úgy veszi vissza a ruhát, ha még rajta van a címke.
3/3 anonim válasza:
Nem veszik vissza úgy, hogy nincs rajta címke és mosva is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!