Volt olyan aki rendelt Sinsay-ról? Mennyire megbízható? És milyen a minősége? Esetleg ha nem lenne jó hogyan oldható meg a visszaküldés?
Figyelt kérdés
2 db farmert és 1 felsőt rendeltem
A farmerek és a felsők mennyire strapabíróak és a méret mennyire pontos ?
2020. jún. 24. 21:45
1/4 anonim válasza:
Nem volt gond. 1 heten belül mindig ideert. Nekem a nacimeret jo lett. A ruhak/felsők sztem meg picit nagyobbak is, mint a beleirt meret. Nem kellett visszakuldenem semmit. De a kolleganom kuldott vissza. Nem panaszkodott.
2/4 anonim válasza:
Szerintem minden oksa nekem a méretek is mindig jók voltak, pedig nagyon sokat rendeltem onnan. Amit furcsálltam hogy egyszer 10 nap alatt jött meg aztán meg 1. Na mindegy ez részletkérdés szerintem minden oké vele
3/4 anonim válasza:
Megbízható. Én már rendeltem és általában jó volt minden. De volt hogy visszaküldtem és plusz pont, hogy nem kellett érte fizetni és pár nap alatt visszakaptam a pénzem.
4/4 anonim válasza:
Nekem nincs vele jó tapasztalatom.
1 pizsamát vettem ott, az kb a 3. mosásra eldeformálódott, aztán rendeltem 5 pólót. Mindből nagyobb méretet, mint amit eredetileg hordok, de kicsik lettek. + 2 póló csak két mosást bírt ki és kinyúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!