Szerintetek természetes dolog lesz majd valamikor,amikor többé nem meglepő egy férfin a harisnyanadrág?
A normális emberek között ez egy praktikus ruhadarab ami hideg ellen véd, kortól nemtől függetlenül.
Csak a rettegőknél és a gyáváknál jelent gondot...
F.
Ezt tényleg tisztázni kell! Egy meleg férfinak férfi kell, nem pedig egy nőies ruhadarabba öltözött. Nemrég itt olvastam ezt.
A kérdező fetisiszta, nem meleg.
16!
Oké tisztázzuk.
Én is harisnyát hordok mert számomra az vált be és ezt találom komfortosnak,kényelmesnek.
Feleségem van aki történetesen NŐ és ő “szoktatott” rá a harisnyára télen hogy anno adott párat az övéi közül.
És hetero vagyok.
Akkor most mi lesz? Szerinted!
Én lennék a kakukktojás..?
Utolsónak teljesen igaza van! És nem értem miért kellett a válaszolók 95 %- ának a kérdezőt lebúzázni, melegnek mondani?Többször is megemlítette,hogy nem ő az a beteges harisnyás kérdező, hát akkor???
Elmondanám, hogy én is hordok harisnyanadrágot óvodás korom óta, és ez meg is maradt nekem a mai napig!Késő ősszel, télen, és kora tavasszal! De csak pamut, vagy gyapjúharisnyát, a nejlon azt valahogy nekem nem bejövős! És azért is hordom, mert összeérnek a combjaim,kidörzsölődnek, pokolian tud fájni! Nyáron természetesen nem tudom a meleg miatt felvenni, arra egy másik megoldás van.És fel szoktam venni túrázáshoz, biciklizéshez is rövid, vagy halásznadrággal, mert nagyon praktikusnak tartom!Furcsa módon senki se röhögött még ki emiatt,úgyhogy nem értem a problémát!?És van feleségem, ő is tudja, hogy harisnyát hordok hideg, hűvös időben a nadrág alatt! Szóval én is meleg vagyok?
Örülnék neki, ha egy kérdés kiposztolásánál nem kéne letámadni a kérdezőt.Ha nem tetszik, nem kell rá válaszolni Nem lehetne egymás iránt kölcsönös tiszteletet tanúsítani?Olyan nagy kérés ez?
Kedves kérdező! Ne törődj a sok bunkó válasszal, hodj amit szeretsz,és kész!
Én kb kb 3 napja tettem fel egy hasonló kérdést, és valami hihetetlen hogy milyen válaszok jöttek rá. Ez már szánalmas ami itt megy.
Vagyunk 10 millióan az országba, és csak 3 ember kérdez hasonlót itt? Mert a válaszokból ítélve igen.
De azt is meg figyeltem hogy egyedül ezt a témát szeretik szét trollkodni, már mint ha egy férfi-fiú harisnyát hord. Szinte semmi mást nem. De nem is tudom nem e ők a fétisesek, csak hogy itt beszóljanak a másiknak. Ez csak a tükrözi az agy szintjét nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!