Miért vannak úgy megőrülve felnőtt nők/anyukák a Mickey/Minnie egér mintás ruhákért?
Figyelt kérdés
Ízlésőrl persze felesleges vitatkozni, de mégis: a csapól is ezek a mintás ruhák meg dekorok folynak. Óriás mintás ruhák, giccsesen habos babos piros-rózsaszín mintás ruhákba öltöztetett gyerekek.... miért? Olyan szépen fel lehet ízlésesen öltöztetni kisfiút is, kislányt is. 3-4 évesen úgyis eljön az a korszak amikor a kedvenc ruhadarabjait akarja majd viselni. Miért tesznek rá a szülők még egy lapáttal? Hozzátenném: egy mintásabb darabot basic nadrággal párosítani például még tud ízléses lenni, de itt azokról írok akik tényleg orrvérzésig tolják ezeket. Szóval csak annyi hogy miért? Nézitek a mesét? A mostani modern verziót?2020. okt. 15. 15:56
11/13 anonim válasza:
Nem érezném csicsásnak, csak nem keverném a házakat. 😃 De nyomnám talpig griffendélben simán.
Amúgy Mickey egér meg egyéb nélkül is szoktam látni csicsás embereket.... és? Megnézem, megjegyzem magamnak, hogy nem tetszik, és megy tovább a napom. Felőlem aztán lehet bárki bármiben.
Nem tudom, ismeritek-e a Miranda c. sorozatot, abban volt, hogy a főszereplő mennyire utálja az ilyen átöltöztetős műsorokat.
És egy ilyen cutaway jelenetben megmutatja, hogy ez hogy működne az ő világában. A jelenet az, hogy megállít egy nőt az utcán:
- Elnézést, hadd nézzem, mi van rajtad. Hát, én nem venném fel ezt a felsőt, de rajtad jól áll. Tetszik, ami rajtad van?
- Igen.
- Érdekel, hogy másoknak esetleg nem tetszik?
- Nem.
- Szuper! Viseld továbbra is. Szia!
12/13 anonim válasza:
Fhu szerintem baromi ízléstelen. Én a letisztult vonalat képviselem, szeretem. A vintage stílust, nőiességet.. finom színeket, midi szoknyákat, csipkét. Természetes színeket és anyagokat. Még a másfél éves lányomra sem adnék Disney /Minnie mintás cuccokat.. Sőt pinket sem. Brrr nagyon taszít
13/13 anonim válasza:
Nővérem (24 éves) van Meg indulva a Mickey egeres dolgokért. Annyi olyan ruhája van hogy már hányok. Alapjában véve különbözik a stilusunk. De ez számomra kegyetlen. Van ami tényleg jól tud kinezni, ami nem sok. De van ami kifejezetten undorító tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!