Mit gondoltok a fehér acélbetétes bakancsról?
Azért az, hogy az igazi nők min. 10 centis qrvarobogót hordanak, elég nagy túlzás. Attól, hogy szerinted csak a lotyók számítanak nőnek, ne általánosíts. Kérdező...vedd csak meg, ha olyan a stílusod...szereted a rockot, hajrá! Senkinek nincs joga beszólni.
A képen látható pózer liba pedig NEM a kérdező!!
1. leszarom, hogy hány éves vagy és rocker vagy-e.
2. ez a bakancs állati jó :D
3. ha megveszed, viseld egészséggel, szerintem jó kis darab, ráadásul jót tesz a lábnak, ha ezt hordod, persze nem a legnagyobb melegben ;)
ez nem aélbetétes, de amúgy én imádom az ilyeneket, igaz egy évben talán ha 2-szer veszek fel bakancsot, de szerelmes vagyok mindegyikbe. Szóval nekem tetszik nagyon, a fehér különösen.
Az ilyen varrott orrú bohóccipő szerűségek azok annyira nem...
A martens igenis gyógycipőnek indult, orvos fejleszetette ki (Dr. Klaus Marten). A Scholl is gyárt sokféle gyógycipőt, papucsot, klumpát, szandát, bakancsot...
Ráadásul levegő van a talpába, emiatt könnyebb mint a többi bakancs.
Tényleg nem acélbetétes, csak keményitett bőr.
Szerintem szép, de nem venném meg mert könnyen piszkos lesz a színe miatt, nehezebb hozzá öltözni.
Ez fehér és acélbetétes:
ilyet punkok hordanak. rockerek inkább fehéret esetleg még a bordo is belefér
egy rocker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!