Fiúk, mit gondoltok ha egy nő (pl kolléganő) csak ruhában, szoknyában jár, és nem hord farmert?
7! A 6-os vagyok.
Látod a mai beteg gender világban ha miszerintünk egy nő női ruhában csinos az már gond! Le is vagyunk szavazva.
Ha férfinek öltözik az a menő.
"Látod a mai beteg gender világban ha miszerintünk egy nő női ruhában csinos az már gond!"
idézem:
"Egy nő, öltözzön úgy, mint egy NŐ!"
szóval te így fejezed ki, hogy a nőkön tetszik a szoknya. értem. gratula.
"Teszek a génre! Nő, az viseljen szoknyát, mert ez kell a kanoknak!"
biztos nagyon sokat foglalkoznak vele, hogy mi tetszik a te becses személyednek
Egyik kolleganőm pont ilyen, szinte mindig egyberuhákban, szoknyában meg harisnyában jár. Ahogy azt a megismerkedésünk elején sejtettem, tipikus elkényeztetett, naiv, barbibaba típus, akibe szinte semmi vagányság nem szorult. Nem szimpatikus.
26/F
Attól függ. Illik hozzá? Tudja hordani? Illik a munkahelyhez?
Nálunk van egy kollegina, aki csak szoknyát hord, de messze van a nőiességtől. Nem is különösebben csinos, a ruhák nem illenek az alakjához, mind lóg, kopott, bolyhos. Öltözködés alapján, mint egy nagymama kb. Pedig csak 32 éves. A munkánk pedig igényli a zárt öltözetet, munkavédelmi okokból. Szóval róla az a véleményem, hogy igénytelen.
Nyilván más a helyzet, ha egy csinos, alakjához illő ruhákat viselő nőről van szó, ennek megfelelő munkaközegben. De nagy következtetéseket nem vonnék le, maximum hogy nem szereti a nadrágokat.
16!
És ki a szerinted normális pasi?
Aki csöndben eltűri a férfi ruhát?
Csak tudod nem minden a belső, oda el is kell jutni!
De ha tré a külső akkor lehet bármilyen a belső, ha elrettent a külseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!