27 évesen baj, hogy ma ennyi minden rózsaszín rajtam levelezős oktatáson?
Figyelt kérdés
Konkrétan rózsaszín virág mintás a maszkom, nagyon fázom, úgyhogy [link] kabátban vagyok benn is, meg [link] nadrág van rajtam. A karkötő is rózsaszín, de az a kabát miatt nem látszik. 😀2020. okt. 10. 11:15
A kérdező szavazást indított:
Kortól függetlenül csinos
Nem venném fel, de elmegy
Nagyon gáz, maximum általános iskolába jó
31 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem, miért lenne? Nő vagy, biztos jól is áll. Legalább csajosan öltözöl.
2/11 anonim válasza:
Az a gáz, hogy 27 évesen azt hiszed, bárkit érdekel, mi van rajtad.
Gyk helyett inkább figyelj az órára.
3/11 anonim válasza:
A rózsaszín nem nőies szín ahogy a kék sem csak férfi szín. Erről itt ki oktattak engem, tehát fiúként is öltözhetsz így nincs vele semmi gond.
4/11 anonim válasza:
Csak aztán ne csodálkozz, ha ostoba barbibabának néznek... :-D
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló. Szünetben írtam a kérdést. Figyelek az órán, mert esélyes, hogy legközelebb már digitális lesz, úgyhogy próbáljuk azt átvenni, ami jobb, ha személyesen van megbeszélve.
2020. okt. 10. 13:32
7/11 Metionin válasza:
Dehogy baj. Egyrészt nem érdekel senkit, másrészt a színek nem korhoz kötöttek.
8/11 anonim válasza:
Sokakat nem érdekel, mi van rajtad, de én megnéznélek, mert ez a nadrág irtó gáz. (Szerintem)
9/11 anonim válasza:
A nadrág miatt nagyon gimis érzések öntöttek el, már csak egy színes converse kéne hozzá. Anno 10 éve felénk minden divatosnak számító kamasz rikító nadrágot és tornacsukát hordott
10/11 anonim válasza:
Egyébként nem magával a rózsaszínnel van baj, hanem az árnyalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!