Mi ennek a stílusnak a neve?
Figyelt kérdés
Nem én vagyok a képeken, csak érdekelne mi ennek az öltözködésnek a neve. ELőre köszönöm a válaszokat:)
2010. aug. 8. 12:33
1/12 anonim válasza:
ez most nagy divat a pontos nevét nem tom de a zoknis cucc utálom attol még h divat fuj
2/12 anonim válasza:
Átlagos nőies.
Amúgy eddig nem az volt a ciki, ha felvetted a szandált zoknival ?
3/12 anonim válasza:
Nincs külön neve, egyszerűen szandál zoknival.
4/12 anonim válasza:
Huhhh nagyon szekszi :D:D:D.En sem tudom,hogy mi a neve ...,de nekem nagyon bejon.Olyan egyszeru meg noies.Hat a rendes szandal zoknival szerintem is ciki,de en magassarkuval siman viselnem :D.
5/12 anonim válasza:
Lookbookon sok ilyet lehet látni. Most nagyon mennek ezek a régi virágmintás cuccok, olyan vintage, 80-as évek angolos. :)
6/12 anonim válasza:
Az első képpel nincs gáz, de a másokdik! LOL
AZ a szandál AZZAL a zoknival annyira gagyi! Mintha a nagyanyámat látnám! Tróger!
7/12 anonim válasza:
Most a nagyidat trógerezted le? :D
amúgy nem tudom,de iszonyú gáz.
8/12 anonim válasza:
Igen, nagyanyám is tróger! :Đ
Amúgy meg ennek nincs neve, mivel ez nem stílus, ez ilyen stílustalan tucatember.
Legyen már valami stílusod/stílusa annak az embernek, aki a 2. képen van!
9/12 anonim válasza:
tucatember? amúgy ez ilyen alteros stílus.talán hipster.
10/12 anonim válasza:
ebben az évben lett igazán nagy divat vagy legalábbis próbálják azzá tenni, tényleg nincs neve, csak szandál zoknival. van, akinek bejön ez a stílus, nekem pont nem, szerintem épphogy stílustalan. de egyes divatbemutatókon lehetett látni olyan kombinációt, ami egész jó. viszont ha mi átlagemberek próbáljuk ezt utánozni, az általában erősen bénára sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!