Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyjából 15-20 évvel ezelőtt...

Nagyjából 15-20 évvel ezelőtt szó szerint hatalmas (:D) divat volt a Buffalo cipő a techno/rave zenei stílus/irányzat kedvelői között. A cipő újra elérhető néhány változatban. E stílust kedvelő fiúk és lányok, most is felvennétek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 7. 08:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Van amelyik tetszik, van amelyik nem. Általában szeretem a bumszli, feltűnő, csúnya cipőket, de van amelyik már túlzás.

Pl. ez tetszik:

[link]

Ez nem:

[link]

2020. okt. 7. 20:07
 12/30 A kérdező kommentje:
Pedig inkább a második az, amelyik közelebb áll a klasszikus Buffalo-sziluetthez :) Mondjuk régen nekem pont alacsony szárúm nem volt...
2020. okt. 8. 08:57
 13/30 anonim ***** válasza:
72%

Akkor voltam kb. 8-9 éves és kiharcoltam anyuéktól, hogy vegyenek nekem is, a "nagy, menő nyolcadikas" lányokat utánozva. :D Suliba nem hordhattam, de azon kívül igen és emlékszem, meglepően magabiztosan és ügyesen is mentem benne. :D

Most már nem venném fel, abszolút nem a stílusom, a nőies, finom cipőket kedvelem. :)

2020. okt. 9. 10:51
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy egy sima fekete magas szárút simán felvennék ha nem néznének benne hülyének az emberek mostanság. Akinek nem volt az el sem tudja képzelni mennyire kényelmes volt.
2020. okt. 9. 15:44
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Van hasonló, fekete cipőm a Bershkából. Még magasabb talppal, mint amilyen egy klasszikus Buffalo.

Hidegen hagy a divat, szeretem a nagyon magas, platformos cipőket, bakancsokat, és kész. Amikor mindenki laposban nyomul, én akkor is ilyet viselek.

2020. okt. 9. 15:53
 16/30 anonim ***** válasza:
Továbbá a legkevésbé sem vagyok technos, sokkal inkább metalhead.
2020. okt. 9. 15:55
 17/30 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nálam sem függ össze szorosan, hogy ha X zenét hallgatok, akkor csak az X-nek megfelelő öltözék hordható :D Szerintem ez így van jól. Hogy ki néz hülyének manapság Buffalo miatt, annyira nem hat meg...
2020. okt. 10. 09:06
 18/30 anonim ***** válasza:
Én igen. Csak nagyon drága. De nagyon szemezek vele.
2020. nov. 7. 21:47
 19/30 A kérdező kommentje:
Low modell van valakinek? Akinek van, milyen szettben hordja?
2020. nov. 14. 08:38
 20/30 anonim ***** válasza:
nem volt, meg egyik ismerősömnek se anno. Meg suliban se láttam nagyon... Ín inkább a patacipőkre emlékszek
2020. dec. 9. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!