Nagyjából 15-20 évvel ezelőtt szó szerint hatalmas (:D) divat volt a Buffalo cipő a techno/rave zenei stílus/irányzat kedvelői között. A cipő újra elérhető néhány változatban. E stílust kedvelő fiúk és lányok, most is felvennétek?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 08:49
11/30 anonim válasza:
12/30 A kérdező kommentje:
Pedig inkább a második az, amelyik közelebb áll a klasszikus Buffalo-sziluetthez :) Mondjuk régen nekem pont alacsony szárúm nem volt...
2020. okt. 8. 08:57
13/30 anonim válasza:
Akkor voltam kb. 8-9 éves és kiharcoltam anyuéktól, hogy vegyenek nekem is, a "nagy, menő nyolcadikas" lányokat utánozva. :D Suliba nem hordhattam, de azon kívül igen és emlékszem, meglepően magabiztosan és ügyesen is mentem benne. :D
Most már nem venném fel, abszolút nem a stílusom, a nőies, finom cipőket kedvelem. :)
14/30 anonim válasza:
Amúgy egy sima fekete magas szárút simán felvennék ha nem néznének benne hülyének az emberek mostanság. Akinek nem volt az el sem tudja képzelni mennyire kényelmes volt.
15/30 anonim válasza:
Van hasonló, fekete cipőm a Bershkából. Még magasabb talppal, mint amilyen egy klasszikus Buffalo.
Hidegen hagy a divat, szeretem a nagyon magas, platformos cipőket, bakancsokat, és kész. Amikor mindenki laposban nyomul, én akkor is ilyet viselek.
16/30 anonim válasza:
Továbbá a legkevésbé sem vagyok technos, sokkal inkább metalhead.
17/30 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nálam sem függ össze szorosan, hogy ha X zenét hallgatok, akkor csak az X-nek megfelelő öltözék hordható :D Szerintem ez így van jól. Hogy ki néz hülyének manapság Buffalo miatt, annyira nem hat meg...
2020. okt. 10. 09:06
18/30 anonim válasza:
Én igen. Csak nagyon drága. De nagyon szemezek vele.
19/30 A kérdező kommentje:
Low modell van valakinek? Akinek van, milyen szettben hordja?
2020. nov. 14. 08:38
20/30 anonim válasza:
nem volt, meg egyik ismerősömnek se anno. Meg suliban se láttam nagyon... Ín inkább a patacipőkre emlékszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!