Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minek nevezhető ez a fajta...

Minek nevezhető ez a fajta stílus irányzat?

Figyelt kérdés

Az egészet én instagrammon vettem figyelembe bár tumblren is elég gyakori.

Arrol van szó hogy az egész nagyon hasonlít a hipszterek viselkedésére, az ilyen emberek kenik vágják a mémeket az öltözködési szokásuk arrol szol hogy minden fajta, féle színü ruhat magukra vesznek a leg kulonbozobb kiegeszitokkel a legtobb kozuluk fuvezik de a kepek amiket gyakran kiraknak gyakran teljesen random kepek.

Az egesz sokszor a Gennyes csecsemo cimu instagram oldal alparsagara epulo kannas borozas meg ilyenek.

Eleg muveszi roppant elvont.Arra lennek kivancsi mi ennek a stilusnak a neve?

2018. júl. 19. 20:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy az ilyen emberek iszonyat egyedinek képzelik magukat es mar azert is megszolnak ha az instagram felhasznalo neved nem valami elvont idezet egy latin filozofustol hanem a sajat teljes neved
2018. júl. 19. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz, sajna ismerek pár ilyet, ők is nagyon egyedinek gondolják magukat.

Hipszter, street style, elvont, valami ilyesmik keveréke. Egy kis nerd-del fűszerezve::D

2018. júl. 20. 00:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Az a baj nehez igy behatarolni mivel egyik sem ad #-et a kepeik ala viszont ha bele megyek a nekem ajanlott kepekbe instagramon akkor 10-bol 1 ilyen kepet biztos kiad
2018. júl. 20. 07:42
 4/12 anonim ***** válasza:
mutass valami példát (ha itt gond, kuldd uziben), mert van egy elképzelésem mire gondolsz, de nem vagyok benne biztos
2018. aug. 14. 06:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát talán a shitposting-ra gondolsz, nem?
2018. aug. 14. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:

-erre gondolsz. ugyee:? ...arcokat kitakartam, ne sértsek szem. jogokat.

[link]

-ha van ennek vmi neve, mondja meg vki, én is kíváncsi vagoyk

2018. aug. 15. 10:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak az aesthetic alműfajok, ez is egy közülük. Trashnek tudnám besorolni
2018. aug. 15. 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
az lesz az, köszi! :D pinterest dobott is ki hasonló képeket
2018. aug. 15. 22:35
 9/12 A kérdező kommentje:

10:30

igen arra gondolok teljes mértékben, azt a lángnyelves pulcsit a srácon már máshol is láttam ilyen műfajban

2018. aug. 15. 23:34
 10/12 A kérdező kommentje:

22:35

Tudnál esetleg linket dobni?

2018. aug. 15. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!