Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért baj, ha valaki melltartó...

Miért baj, ha valaki melltartóból készült maszkot hord?

Figyelt kérdés

Voltak itthon melltartóim, amikor nem hordok mert valami baj van velük, kijött a merevítő vagy egyszerűen nem voltak kényelmesek.

Többől is csináltam maszkot.

A múltkor arra lettem figyelmes,hogy a pénztárnál mögöttem mondták, "te ez a nő előttünk melltartót hord az arcán".

2020. okt. 5. 14:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Így van, köszi a pontosítást. Azért az ffp2 is ér még valamit.
2020. okt. 5. 16:13
 12/19 anonim válasza:
81%
Öreg néni arcát egy fehér csipkés tanga takarta el a buszon . Meg is néztem, mert tetszett a bugyi 😃
2020. okt. 5. 23:04
 13/19 anonim válasza:
78%
Boltban egy idős bácsin láttam félbehajtott rongyzsepit, a félbehajtásnál valami madzaggal volt a fejére kötve, alul lifegett, érdekes látvány volt. A sima maszka is hülyén érzem magam, nem kell hozzá ilyen extra tákolmány.
2020. okt. 6. 08:57
 14/19 anonim ***** válasza:
88%
Ugye nem komoly kérdés, hogy miért fura ha melltartóval a fejeden mászkálsz?? :D
2020. okt. 6. 09:34
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Passzold ide a másik felét, már régóta akartam ilyet :D
2020. okt. 6. 16:57
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
Szánalmasnak tartom, hogy a legnagyobb fikázók egy része tavasszal meg kapkodott volna egy ilyen home made maszkra is. Érdekes módon akkor vadul nyomták a melltartóból, válltömésből stb-ből maszkot varró videókat, most meg milyen halálosan ciki.
2020. okt. 6. 16:59
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
Akkor is csak ezek az emberek nyomták azokat a videókat, akik most is. A legtöbb ember nem szeret melltartóval vagy épp válltöméssel az arcán járkálni. Ha már hordanom kell egy alapból kényelmetlen dolgot, nem teszem magam még vicc tárgyává is, hogy különböző nem használt ruhadarabokat alakítok át.
2020. okt. 6. 17:29
 18/19 anonim ***** válasza:
30%
Senki nem is kötelezett rá, hogy hordjad. Attól még szánalmas mást megszólni és közöd sincs hozzá, mi van rajta.
2020. okt. 6. 21:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én tavasszal se kapkodtam ilyen hülyeségek után, varrtam maszkot.

2020. okt. 7. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!