Kedves Lányok! Adnátok tippeket miket vásároljak iskolakezdésre (gimi)? (bővebben lent, nagyon fontos)
Szerintem egy-két csini farmer, egy-két suliba való felső (ami nem olyan kirívó, inkább csini), talán ősziesebb darabokat is találsz majd.
Igazából ezt nehéz megmondani. Nézz be pár üzletbe, és ami megtetszik, meg ugye te tudod, hogy melyik ruhadarabból van kevesebb neked, és mit tervezel hordani. :D
Köszi:)Holnap amúgy is megyek vásárolni.
Kedves 23:30! csak udvarias vagyok másokkal(azokkal,akik nem ártanak nekem :P),főleg akkor,ha vmit kérdezni is szeretnék.Egyébként miért írtad,hogy most tanulok levelet írni,mert kíváncsi vagyok?:D
na akkor most egy leszek a 20 ezer p*csából...legalábbis az első szerint.
én amikor gimibe mentem, akkor kezdtem el divatosabb ruhákba járni. van legalább 30 pólóm(ezek közűl jó néhány minta nélküli, no name is van, de nagyon jó a szabásuk), 6 nadrágom, 5shortom, 5-6 pulcsim, 3 pár cipőm. és azt veszem észre ez a norma körülbelül. az osztálytársaimnak is enyni ruhájuk van kb.
szerintem gimiben már kicsit gáz a sima top. mármint melltartó helyett. most leszólhattok, de eléggé az alapján ítélnek meg az új környezetben amit viselsz. az első benyomás miatt fontos a jó ruha és kész.
most nem sznobságból, de szerintem egy márkásabb cipő is elkell. nikeot már 12ezerért is kapsz. és ha belegondolsz emnnyit hordod nem is olyan durva. mega lábadnak is jobb.
tesiórán is megy a divatozás, meg kell, hogy mondjam. bár a tesifölsőimet turiból szereztem :D (champion és nike) a nadrágom enzo, a tesicipőm mega egy fehér nike rózsaszín pipával. ááá de imádom azt a cipőt. már két éve megvan és alig látszik rajta valami pedig minden nap megyek futni meg ebben spinningelek. és ki fogja bírni az elkövetkezendő 3 éveben is. azok az osztálytársaim akik sima fekete kínai tornacipőben tesiznek kb fél évente kénytelenek cserélni. és ha öt évre nézed, akkor már meg is van a nike ára. ami amúgy sokkal kényelmesebb, meg valljuk be menőbb is :D
mi úszni is jártunk, és oda kell úszócucc, szóval azt is gondold át, ha ti is mentek majd.
a boltokat meg már felsorolta az egyik előttem lévő :) de amúgy ne félj fogsz találni jó cuccokat :) de tényleg olyanokat vegyél amikből hiányod van. ne vedd meg a 100ezredik cuki pólót ha mondjuk csak két pulcsid van.
remélem tudtam segíteni, ha még lenne kérdésed írj bátran :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!